Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Τέχνες

Μυθιστόρημα
Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΤΗΣ


Επεισόδιο 40.
«Χρίστο Ανέστη !!» Με την ένταση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του και την αγωνία να διαπερνά σαν βέλος την καρδιά του, ο νεαρός Αλβανός ψέλλισε τις παραπάνω λέξεις λίγες στιγμές μετά την ανάσταση του Θεανθρώπου.
«Χρίστο Ανέστη» επανέλαβε σε μία ακόμη απεγνωσμένη προσπάθεια να βρει τους δύο αγαπημένους του φίλους. Με τον Χρίστο είχαν γνωριστεί σε μία συναυλία των Ντουράν Ντουράν. Εκείνος λικνιζόταν στους ρυθμούς του γουάιλντ μπόυς, ενώ αυτός πουλούσε αναψυκτικά και ασφάλειες τοκετού. Επειδή δεν πολυδιψούσε, από ντροπή, έκλεισε μια ασφάλεια κι έτσι απέκτησαν μια κατ’αρχάς επαγγελματική κι αργότερα ερωτική σχέση. Πόσες αναμνήσεις δεν τους φέρνει από τότε η σμαραγδένια φωνή του Λεμπόν!
Τον γέρο Ανέστη τον γνώρισε σ’ ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Είχε πάει να ρίξει ένα στοίχημα, όταν πρόσεξε πως ένας ηλικιωμένος άντρας τον κοιτούσε επίμονα και μάλλον με κάποια απορία. Μόλις είχε παίξει ένα δελτίο ποντάροντας στο σκορ 0-5 για τον αγώνα ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ 20.000 δρχ! Ο παππούς τον πλησίασε λέγοντας : «Νέε μου εσένα το λέει η καρδιά σου. Θέλεις να δουλέψεις για μένα;» «Θέλεις» του απάντησε το αλβανόπουλο και μπήκε στο παλτό του.
«Πώς σε λένε;» ρώτησε ο γερο-Ανέστης.
«Μοίρη σε λένε» του απάντησε ο Μοίρη.
«Καλά. Θα σε φωνάζω Κακομοίρη»
«Μπορώ να κλάσω;»
«Φυσικά, μου αρέσει η ευθύτητά σου Κακομοίρη»

Τελικά ο γερο-Ανέστης του εξήγησε την δουλειά του. Έπρεπε να εισπράξει από την Mάρθα τα ενοίκια που του χρωστούσε και δεν δεχόταν να τα διακανονίσει με αντάλλαγμα στοματικό έρωτα. Είχε περάσει πολύς καιρός που του είχαν κάνει ερωτική εξομολόγηση και πολύ θα ήθελε να του ξαναέκαναν έρωτα με το στόμα, προφορικά, όπως τον πρώτο καιρό της νιότης του, λίγο πριν τη γαλλική επανάσταση.


Την ώρα που η Κάτια καθάριζε τα άντερα κι από την ανάποδη, χτύπησε το κομπιούτερ. Δηλαδή το τηλέφωνο, αλλά επειδή το είχε στο μιουτ καταλάβαινε από τα παράσιτα της οθόνης πότε χτυπούσε. Σήκωσε την οθόνη και προέτρεψε: « Εμπρός!» «Από πίσω μωρή πατσαβούρα» ,είπε η φωνή και το’κλεισε! Η Κάτια πάγωσε. Δυο σταλακτίτες σχηματίστηκαν στις μασχάλες της, ενώ τα άντερα έμοιαζαν με τεράστια φίδια, έτοιμα να την πνίξουν. Κατάπιε όλα τα μιλιγκράμ σάλιου που είχε στο στόμα της και πήρε το φλάουτο της αδελφής της να παίξει. Πέρασαν αρκετά λεπτά. Αφήνοντας την φυσοδουλειά τηλεφώνησε.
«Λίζα! Εγώ η αδελφούλα σου είμαι.Πώς πάει;»
«Καλά.Εσύ;»
«Εγώ μόλις δέχτηκα ένα απειλητικό τηλεφώνημα.»
«Από ποιον;»
«Δεν άφησε όνομα, όμως με απείλησε.»
«Δηλαδή τι σου είπε;»
«Από πίσω μωρή πατσαβούρα!»
«Γιατί βρίζεις ρε μαλακισμένο;»
«Δεν κατάλαβες ! Έτσι μου είπε αυτός»
«Ποιος;»
«Δεν ξέρω. Αλλά υποπτεύομαι τον Ντέιβηντ. Την ώρα που με έβριζε μου φάνηκε ότι άκουσα τη φωνή σου από δίπλα. Μπορώ να του μιλήσω;»
«Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Κράτα το δυο λεπτά, μην κλείσεις, τώρα τελειώνει όπου να’ναι. Που θα πάει, ανέβα κατέβα πιάστηκαν τα γοφιά μου. Άντε Ντέιβηντ!».
«Τελειώνω μωρή πατσαβούρα!»
«Πώς σε είπε χρυσή μου;»
«Του αρέσει να με λέει έτσι. Τον διεγείρει!»
«Δε μου λες, μήπως υπάρχει κανένα κινητό κοντά σας;»
«Όχι κοντά μας, μέσα μου, αλλά γιατί ρωτάς;»
«Όχι τίποτα,απλά αύριο πήγαινε κάνε κανένα τεστ ΠΑΠ. Άντε γεια»
Οι σταλακτίτες άρχισαν να λιώνουν. Τα φίδια ξαναέγιναν άντερα και ο Τετράτζε τελικά έχει δύο κάρτες……….
(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ…
Η Νίκη απέσυρε την υποψηφιότητά της από τα Καλλιστεία γιατί έμαθε πως ο Μεθόδιος σκοπεύει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ο Μπομπ έπιασε στα πράσσα μια ακρίδα και αφού την βαλσάμωσε την κρέμασε στον τοίχο, στο μέρος του μυστικού ανοίγματος.

Από πίσω, στο κοτέτσι η Λίλιαν είχε ζευγάρι αξιωματικών, ενώ ο Στέφανος ζευγάρι ίππων, σε κλειστή θέση, οπότε είχε πλεονέκτημα. Ένα ζευγάρι από κοτόπουλα βρήκαν πιο ανοικτή τη θέση και στρογγυλοκάθησαν στην σκακιέρα. Η Μάρθα κρυβόταν, ο Πητ εμφανίστηκε. Ο Μαχμούτ βαφτίστηκε βογόμιλος και ο Ντέιβηντ ακόμα δεν έχει τελειώσει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.