Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Τέχνες

ΜΕ Ν'ΑΛΛΑΞΩ ΡΑΦΤΗΟ Ντέιβηντ κοίταζε στο ράφι του σούπερ-μάρκετ για να βρεί τι θα μαγείρευε απόψε. Παρ'όλο που είχε δουλειά να κάνει, το μυαλό του δεν έφευγε από το γεγονός ότι είχε πολύ καιρό να . Ξαφνικά, το βλέμμα του συναντήθηκε με το βλέμμα μιας ξανθιάς που τον κοίταγε . Έπιασαν κουβέντα για τα μακαρόνια, και σύντομα βρέθηκαν και οι δύο στο διαμέρισμα του Ντέιβηντ. Ενώ μιλούσαν, ο Ντέιβηντ πετάχτηκε για μια στιγμή στην κουζίνα. Γυρίζοντας, διαπίστωσε πως η Σάντρα είχε τα της. Μη μπορώντας να το θέαμα, ένοιωσε το να μέσα στο του. Ο Ντέιβηντ το του, και έξω την του. Αστραπιαία, η Σάντρα την και άρχισε να την σαν .
"Ωωωωωω!!! Νννναί!" Αναφώνησε ο Ντέιβηντ όλο , ενώ η Σάντρα συνέχισε να του το . "Έτσι, , μου την μέχρι να στο τα και τα " της είπε όλο
Ο Ντέιβηντ δεν μπορούσε να πιστέψει στο του. Η του το όπως δεν του το είχαν ποτέ στο παρελθόν.
"Μη σταματάς ! Ναί! μου το ! !!!" της είπε με δυσκολία. Εν τω μεταξύ, η Σάντρα συνέχιζε να του το . Η τεχνική της ήταν πολύ . το , μετά το και την , με , ενώ ταυτοχρόνως την όλο , και παράλληλα το της με , με , καμμιά φορά και με όλο το της.
Ξαφνικά, ο Ντέιβηντ ένοιωσε πως δεν μπορούσε να άλλο, νοιώθοντας τον να . Ένοιωσε τα του να , και το ήταν έτοιμο να τα του στο της Σάντρας.
"Αχ! !!!" πρόλαβε να πεί, και αμέσως μετά άρχισε να . Το του τα στο της που το , και τα με . Τα στο , το την και τα . ακόμη και στα της !!!
Ο Ντέιβηντ δεν είχε ξανα τόσο . , στον καναπέ. Η Σάντρα δίπλα του. Έκαναν ένα , και σύντομα ο Ντέιβηντ ένοιωσε να του πάλι.
"Αυτή την φορά θα σε . Προτιμάς από ή από ;" ρώτησε την που εκείνη την στιγμή είχε αρχίσει να στο της και στον της.
"Και τα δύο!" η ενώ ήδη είχε αρχίσει να τα της πάνω στα !
Ο Ντέιβηντ έβαλε το του μέσα στο της Σάντρας, και άρχισε να , την. Ο Ντέιβηντ το της του με . Ο του μέσα στο της, κάνοντας τα να από .
" το σου στο μου! μου την ! με!" η Σάντρα.
Ο Ντέιβηντ το του από το της , και το έβαλε στο της.
Και ενώ ο Ντέιβηντ την , έχοντας βάλει μέσα στο της και ενώ ταυτόχρονα με τα του τα της και με το του την της, κάνοντας το να , η Σάντρα ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.