Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Ανάπτυξη

ΛΑΣΠΗ ΤΕΧΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

 
Πόσες φορές καθώς γράφατε με το κοινό μπικ στυλό σας δεν έσταξε μελάνη πάνω στο πολύτιμο έγγραφο όπου υπογράφατε;. Πόσες συμφωνίες (επαγγελματικές, επιχειρησιακές, ειρήνης κτλ) και πόσα συμβόλαια (ενοικιάσεως, πωλήσεως, αγοράς, δόσεων, διαθήκες κτλ) δεν ακυρώθηκαν ή ξανασυντάχτηκαν με αποτέλεσμα χρονοαπώλεια και λοιπές ανάλογες παρεξηγήσεις; Πόσες φορές δεν έσταξε μελάνη από το ανοιχτό καπάκι του μπικ σας μέσα στο πουκάμισό σας; Πόσες φορές βάλατε πλυντήριο αυτή την εβδομάδα;
Μη κάνετε έτσι! 
Αναλογιζόμενοι όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές και τα απόλυτα ψυχοφθόρα καταθληπτικά αποτελέσματα που πολλές φορές σας έφεραν στα πρόθυρα αυτοκτονίας οι ει-δικοί μας άνθρωποι φέρνουν ξανά το φως στη καθημερινή σας ζωή. 
Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες και υπερεξαντλητικά τεστ (crash και write) στα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας σας παρουσιάζουμε το νέο στυλό :

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ

Περιγραφή: Πρόκειται για το στυλό που δεν θα σας φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση. Το πλεονέκτημα και η μοναδική του χρήση οφείλεται στο νέο πρόσθετο απορροφητήρα-σωληνάκι και την ενσωματωμένη τρόμπα-πλακούντα. Χρήση: Όπως όλα τα στυλό έτσι και ο Αχόρταγος φτύνει κατά διαστήματα κηλίδες μελανης. Όμως χάρη στο νέο σωληνάκι απορροφητήρας που στέκεται υπομονετικά πάνω από την μπίλια της μύτης του στυλό,η μελάνη δεν απλώνεται σε μεγάλη ακτίνα. Πιέζοντας την ειδική τρόμπα-πλακούντα αμέσως το σωληνάκι απορροφητήρας ρουφάει τη μελάνη που έχει χυθεί ή που τείνει να στάξει πάνω στο πολύτιμο έγγραφό σας και το οδηγεί στον πλακούντα όπου ανακυκλώνεται. Έτσι κάνετε και οικονομία στη μελάνη αλλά και σώζεται τα πολύτιμα έγγραφα από την αδίστακτη μαύρη εχθρό τους.
  

Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ

προσφέρεται στην 'τιμή-κρατηθείτε' των 22.002 δρχ. τηλεφωνώντας αμέσως τώρα στο 093-094-095-097-00012. Αν μάλιστα παραγγείλετε 2 παίρνεται δώρο τον οικεγενειακό-δυκτιακό πλακούντα για δύο. 

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.