Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Ανάπτυξη

Εχετε ποτέ παρατηρήσει ότι οι ειδήσεις μοιάζουν ενοχλητικά ?

Εχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό ?

Σταματήστε τους προβληματισμούς σας, θα σας πούμε εμείς γιατί συμβαίνει...

Γιατί οι απανταχού δημοσιογράφοι της τηλεόρασης χρησιμοποιούν τις ίδιες φράσεις κλισέ, ανεξαρτήτως καναλιού, δελτίου, ηλικίας, φύλου, κλπ. Και μάλιστα πιο κλισέ και από τα μετεωρολογικά δελτία. Δείτε τι εννοούμε:

Οσοι διαπράττουν ληστείες σε τράπεζες είναι απαραίτητα ΕΝΟΠΛΟΙ και ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.

Φυσικά ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ. Αν δεν διαθέτετε μηχανή χιλιάρα μην περιμένετε να κάνετε καριέρα σαν ληστής.

Επίσης προσοχή: η ληστεία πρέπει να είναι ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ. Αλλιώς δεν μετράει.

Και μετά ? ΑΓΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.Το έχουν αυτό τα παιδιά. Είναι άγρια και τους αρέσει το κυνηγητό.

Τα κτιρια που παίρνουν φωτιά ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ. Τα κτίρια για κάποιο λόγο που μόνο οι τηλε-δημοσιογράφοι γνωρίζουν, κατασκευάζονται έτσι ώστε να καίγονται εντός ολίγων λεπτών. Οχι παραπάνω.

Η ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ είναι που καίει τα δάση το καλοκαίρι. Ουτε φωτιές ούτε πυρκαγιές. Γιες.

Οι πυροσβέστες όμως ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. Η οποία ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΕΘΗ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ. Είναι προδιαγεγραμμένο από τη μοίρα.

Πάντα ακούμε ότι ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ.  Σε περιπτώσεις πυρκαγιάς δε, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ. Σωστά. Αν η αξία των ζημιών μπορεί να υπολογιστεί από τον μαθηματικό-δημοσιογράφο τότε η είδηση διαγράφεται από το δελτίο.

Ολα τα σκάφη αναψυχής είναι είτε ΘΑΛΑΜΗΓΟΙ είτε ΤΑΧΥΠΛΟΑ. Οχι κότερα, σκάφη, ιστιοπλοικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, μηχανοκίνητα κ.α.Είναι δύσκολες λέξεις και δεν μας τις λένε γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα τις καταλάβουμε.

Τα αυτοκινητιστικά γίνονται γιατί ΤΟ ΙΧ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ/ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ. Φαίνεται ότι αν ένα ατύχημα δεν πληροί αυτές τις προυποθέσεις δεν αξίζει να αναφέρεται σε δελτίο ειδήσεων.

Οι ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ που αναφέρουν με κάθε ευκαιρία είναι τελικά τόσο γνωστοί όσο και οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι δημοσιογράφοι.

Γιατροί, Πυροσβέστες και Σωστικά Συνεργεία για να κάνουν τη δουλειά τους ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.

Κατα μία διαβολική σύμπτωση, όλοι οι ψυχοπαθείς δολοφόνοι τυχαίνει να είναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ποτέ πριν δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, ούτε τους έχει ακούσει κανείς. Δηλαδή, κανείς δεν ήταν εγκληματίας μέχρι που διέπραξε το πρώτο του έγκλημα. Φοβερό, ε ?

Οταν το κανάλι παίρνει συνέντευξη από κάποιον παγκοσμίως άγνωστο ή αδιάφορο, αυτή είναι ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ /ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ/ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. Από ποιόν όμως ? Και γιατί ?

ΕΝΤΡΟΜΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Ναι, καλά. Η κοινή γνώμη δεν έχει τι άλλο να κάνει, γιαυτό βλέπει τηλεόραση. Αλλες φορές πάλι ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σε θέματα όπως 'θα ψηφιστεί τελικά το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στους βουλευτές να αγοράζουν μισοτιμής αυτοκίνητα μέχρι 6000 κυβικά ?'

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ είναι το 3542ο γεγονός στη σειρά που αποκαλούν έτσι για φέτος.

Είναι ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ και Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Για κάποιο λόγο ποτέ δεν είναι η μετεωρολογική μας ενημέρωση και τα νέα από τον αθλητισμό...

Τους αρέσει να μας λένε ότι παρακολουθούμε τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ/ΣΤΑΡ/ΑΝΤ1, (το Μέγκα ευτυχώς δεν έχει ελικόπτερο) και τα ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΑ ΠΛΑΝΑ.Τόσο κρίσιμα είναι τα γεγονότα που ξεχάσαν να τα μοντάρουν.

Στην πρώτη ευκαιρία σεισμού, πλημύρας, πυρκαγιάς, κλπ. ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. Φαντάστείτε τη σκηνή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.Ποτέ δεν στέλνουμε χαλαρά διαβήματα, ποτέ δεν τα στέλνουμε στην Τουρκία γενικώς: Κατευθείαν Αγκυρα.

ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. Αδιάφορου σχετικά με τα αφρικανικά χελιδόνια.

Τα θέματα σε παντός είδους εξετάσεις είναι ΒΑΤΑ.Ανεξαρτήτως επιτυχίας.

Οποιος τελικά τη γλιτώνει, ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ.Σε κάθε δελτίο ειδήσεων γίνονται 2 με 3 τέτοια θαύματα.


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.