Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Οικολογία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!

Μέσα σε ολόκληρο το συρφετό πληροφοριών περί τρομοκρατίας και μέσα στην αναμπουμπούλα της τρομολαγνείας πολλοί πολίτες ξεχνούν τα καθημερινά τους προβλήματα, τα εθνικά τους θέματα και ολυμπιακά τους μελλούμενα.
Δύο όμως κατηγορίες ανθρώπων (και δεν ομιλούμε για κοινωνία δύο ταχυτήτων ή αντίστοιχων επιπέδων) αντιστέκονται και αρέσκονται να ασχολούνται με τα δικά τους και εν τέλει τα περισσότερο κοινά προβλήματα όλων των κατοίκων αυτής της χώρας τουλάχιστον. Αυτές οι κατηγορίες είναι:


Οι αναγνώστες και οι
δημιουργοί της Λάσπης,
&


Οι φιλόζωοι!

Πολύς λόγος γινόταν καιρό πριν για το τρόπο που θα «εξαφανιστούν» τα χαριτωμένα (για άλλους) αδέσποτα τετράποδα κυρίως από τους δρόμους της πόλης που θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα του 2004. Οι φωνές πνίγηκαν λόγω άλλων θεμάτων που αναμόχλευσαν την ήδη υπάρχουσα ταραχή προς αλλαγή της πορείας της φωνής της επικαιρότητας. Και εάν δεν καταλάβατε τι θέλουμε να πούμε είναι επειδή γραμματικώς και μάλλον και συντακτικώς δεν εκφραστήκαμε σωστά!
Έτσι εν κατά κλείδι και στη τρύπα σας παρουσιάζουμε (μετά από πολύωρη συζήτηση στη σύσκεψη μας - ακολούθησε γεύμα μετά καρμπονάρας) τις λύσεις που προτείνει η Λάσπη(η) για τον ορθό τρόπο που μπορεί εύκολα, ανέξοδα και γρήγορα να εξαφανιστούν τα αδέσποτα από τους δρόμους της Αθήνας.
Οι λύσεις είναι αρκετές αλλά δεν θα προτείνουμε την καλύτερη (ε, να κάνει και τίποτα η κυβέρνηση).

 

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Πρωταρχικός παράγοντας όλων των τρόπων είναι να συγκεντρωθούν τα αδέσποτα σε κάποιο χώρο που να τα χωράει και να μην υπάρχουν προβλήματα συνωστισμού και λιποθυμιών.
Για αυτό προτείνουμε το στάδιο που δεν θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι το 2005 (τουλάχιστον) αλλά είναι ΚΑΙ ΤΩΡΑ ακόμα έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς φίλους μας. Εκτός ότι είναι ετοιμοπαράδοτο πρόκειται και για πλήρως χτισμένο στάδιο οπότε αποφεύγουμε και πρόχειρες λύσεις όπως τα γνωστά πια «λυόμενα στάδια» που στο κάτω κάτω δεν τα έχουμε δει ακόμα και δεν γνωρίζουμε εάν θα επαρκούσαν σε εξοπλισμό (χώρους κτλ) για μια τέτοια ανάγκη.
Αυτό δεν είναι άλλο από το στάδιο Καραϊσκάκη του οποίου βολεύει ακόμα και η γεωγραφική θέση (εφόσον είναι κοντά στο Πειραιά, άρα και κοντά στη πηγή διάθεσης παντός ψαρικού είδους άρα συγκεντρώνει και τις περισσότερες γάτες, που με τη σειρά τους σκύλους κ.ο.κ). Οποιαδήποτε περαιτέρω εξήγηση θεωρείται περιττή οπότε παμ’παρακάτω.

 

ΣΧΕΔΙΟ 1 : ΜΑΣΚΟΤ

Το σχέδιο αυτό προϋποθέτει την καταμέτρηση των ζώων και τον διαχωρισμό τους σε δύο στρατόπεδα.. Επειδή τα είδη τους είναι τα δημοφιλέστερα και πολυπληθέστερα πρέπει να διαχωριστούν σε:

  • Σκύλους και συναφή (ψύλλους, ψείρες, λοιπά παράσιτα)
  • Γάτες και συμπαρομαρτούντα (πουλιά, ποντίκια, κτλ)

Αφού γίνει η καταμέτρηση και υποθέσουμε ότι οι σκύλοι (και τα συναφή τους) είναι οι περισσότεροι πρέπει να προχωρήσουμε σε μια ριζοσπαστική αλλαγή που μπορεί στην αρχή να θεωρηθεί παρανοϊκή αλλά στη συνέχεια θα αποδειχτεί πολύ κερδοφόρα!
Θα πρέπει να αλλαχτεί ή να μεταλλαχτεί (πιο εύκολο) η μασκότ του Αθήνα 2004. Δηλαδή ο Φοίβος και η Αθηνά να συμπυκνωθούν ή να αναπαραχθούν φέρνοντας σαν καρπό την φιγούρα ενός σκύλου.

Έτσι:
Θα κοτσάρουμε ειδικά σκυλο-t-shirt πάνω στα συμπαθή-πολυπληθή σκυλάκια και θα τα πουλήσουμε ως επίσημη μασκότ στους επισκέπτες τουρίστες (και πάντα φιλόζωους) επισκέπτες της πόλης. Παράλληλα θα κυκλοφορήσουν και τα πάντα σε αξεσουάρ όπως οι εικονιζόμενες σκυλοπαντόφλες (στη φωτό ένα πειραματικό δείγμα),

..Απίθανο;

Α! Οι γάτες θα μείνουν έγκλειστες μέσα στο Καραϊσκάκη και θα τους πετάνε τροφή από ελικόπτερα 2 φορές την ημέρα, καθόλη τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων. Μετά θα απελαθούν στους γύρω δρόμους.

 

ΣΧΕΔΙΟ 2 : ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΗΣ

Κάτι πιο πρακτικό και ίσως ακόμη περισσότερο κερδοφόρο είναι η εξαγωγή των ζώων αυτών, που πλεονεκτεί σε σχέση με το προηγούμενο σχέδιο διότι αξιοποιεί και τα δύο κύρια είδη αδέσποτων (σκύλους και γάτες).
Πολύ εύκολα μπορούν τα ζώα αυτά να χρησιμοποιηθούν σαν είδος εμπορίου. Και δεν ομιλούμε φυσικά να πουληθούν στην λιανική ως κατοικίδια ζώα αλλά αντιθέτως στην χονδρική ως πρώτη ύλη διατροφής!
ΜΗΝ ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ
(μην σας πιανει υστερία).
Δεν είναι λίγες οι χώρες που καταναλώνουν το κρέας των σκύλων ή των γάτων στο καθημερινό τους μεσημεριανό τραπέζι!
ΜΗ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΖΕΤΕ (μην στραβώνετε την μουτσούνα σας ) ..Εμείς πώς τρώμε το ιερό ζώον των Ινδών;
(στη φωτό μια ετοιμοπαράδοτη γατούλα!)

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα θα εξάγει μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε ανταλλαγή άλλων προϊόντων (τα βαγόνια του ηλεκτρ/κού σιδ/μου τα αντάλλαξε με πορτοκάλια). Και οδηγούμαστε απευθείας στην ανταλλαγή και όχι στην πώληση γιατί τώρα χρειάζομαστε ταχύτερα έργα παρά χρήμα. Οπότε στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσαμε να ανταλλάξουμε όλα τα αδέποτα με 2 λυόμενα στάδια από την Κίνα (εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και “made in china”!)

...Φοβερά απλό;

ΣΧΕΔΙΟ 3 : ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Το παρακάτω σχέδιο δεν εκφράζει απόλυτα τις ιδέες της λάσπης(της) και δεν συμφωνεί με την δεοντολογία της. Κρίνεται όμως απαραίτητη η δημοσίευσή του μετά από απειλές του αναγνώστη περί καταστροφής μεγάλου μέρους των περιουσιακών στοιχείων της Λάσπης (της).

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΨΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΕΥΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑΜΕ ΤΙ ΛΙΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΙΝΕ Ι ΚΑΛΙΤΕΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟUME!

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΦΤΗ Ι ΚΥΒΕΡΝΙΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΠΟΣΤΙΛΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ*!

ΕΦΚΟΛΑ Ι ΑΣΧΙΜΙ ΤΟΝ ΜΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΡΟΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΝΟΡΑ. ΕΑΝ ΙΝΕ ΔΙΣΚΟΛΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΧΙΡΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΚΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ «ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΙΘΙΣΜΟΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΙΤΟΝΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥΣ..

ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΑ. Ο ΝΟΟΝ ΝΟΙΤΩ!

ΜΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ - ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!

 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ : ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ!!!!

 

*ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΚΑ: ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ --> "Ο ΧΟΡΙΣ ΔΕΣΠΩΤΗ" ---> ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ: "Ο ΧΟΡΙΣ ΙΕΡΑΙΑ" ---> Ο ΑΠΙΣΤΟΣ

ΥΓ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΟΣΑΜΕ ΤΟ ΓΙΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΞΙΠΝΙ


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.