Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Οικολογία

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ :
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ;

Παρατηρώντας την αδιάφορη αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων από τους αρμοδίους και αφού αυτό συνέβη ήδη τρεις φορές, η Λάσπη(η) δεν άργησε να πονηρευτεί και να οργανώσει ένα απίθανο σαφάρι συγκέντρωσης πληροφοριών και ΤΩΡΑ είναι έτοιμη να σας αποκαλύψει το πλήρες κυβερνητικό σχέδιο διάλυσης - ανάπλασης και εκμετάλλευσης των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας.

Τα καταστροφικά αποτελέσματα των πλημμύρων θα επιφέρουν τεράστια κέρδη στην εθνική οικονομία και σύμφωνα με ειδικούς μελετητές μια νέα αναδιοργανωμένη πολιτεία(!!!) θα κυριαρχήσει στο κομμάτι αυτό της Αττικής.

Η νέα αυτή πολιτεία θα ονομαστεί Ποταμούπολη (banal) και σύντομα με τη σωστή εμπορική εκμετάλλευση θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών, οικολόγων, φυσιολόγων και «operater de dokimanter». Αργότερα θα μετονομαστεί σε κάτι πιο «πιασάρικο» που οι πληροφοριοδότες μας (LASPI-informers) αποκαλούν “RIVER-LAND : The Way Of God” , εμπνευσμένο από το παλιό και κλασσικό (old classic) «ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ - ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ».

Η αναδομημένη πολιτεία θα αποτελεί έναν οργασμό φυσικής ομορφιάς και σχεδιάζεται να έχει πνιγεί στο πράσινο (αποτέλεσμα των συνεχών βροχοπτώσεων) στο τέλος του επόμενου έτους. Παράλληλα όλα τα κτίρια θα έχουν αντικατασταθεί με υπερσύγχρονα υπερπολυτελή μπανγκαλόους και ό,τι άλλο οι υδατολόγοι της πολεοδομίας κρίνουν απαραίτητο.

Όμως το μεγάλο και πιο ενδιαφέρον κομμάτι αυτού του στοιχήματος βρίσκεται στις προβλέψεις της Λάσπης για τα νέα είδη οργανισμών που θα εμφανιστούν και υπολογίζουμε ότι θα είναι ωσάν και τα παρακάτω:

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ
ΝΕΩΝ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

Φωκόγατα
Ροφόγατα
Μπαρμπουνόγατα

 

Έτσι είναι εφικτή και η εθνική χρηματοδότηση για τη δημιουργία Πάρκων Προστατευόμενων Σπάνιων Ειδών.

Οι πηγές μας άφησαν να εννοηθεί ότι το σχέδιο αυτό βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και μετά το πέρας του Φθινοπώρου θα εφαρμοστεί σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Υγιαίνετε!


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.