Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Διασκέδαση

Νόμος 3037

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
TOY ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
GIANNI TA-LIANIZEI

Μια εσωτερική παραγωγή

του SEGA Channel

Η ταινία "Νόμος 3037" πραγματεύεται την οδυνηρή μάστιγα της νεολαίας μας, τον game-μποϊσμό.

Χιλιάδες νέοι κάθε μέρα πέφτουν θύματα της πιο στυγνής εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο... εάν μπορούν βέβαια να θεωρηθούν άνθρωποι αυτά τα βδελυρά όντα που παράγουν τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Αποτέλεσμα είναι πλείστες όσες αντικοινωνικές συμπεριφορές. Εργαζόμενοι λουφάρουν, φοιτητές τα φορτώνουν στον κόκκορα, οικογενειάρχες παραμελούν να ασκήσουν τα συζυγικά τους καθήκοντα επειδή ξημερώνονται στον υπολογιστή τους.

Ευτυχώς με τον νέο Νόμο, οι προκλητικοί game-μπόηδες θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Συγκεκριμένα, θα αναγκάζονται να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους φορώντας σκούφο, στον οποίο θα αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα η φράση:

"ΕΙΜΑΙ GAME-ΜΠΟΗΣ"

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι εξής εκλεκτοί καλλιτέχναι:

Τζην Χάκ(ερ)μαν
Η φυσιογνωμία του μα πάνω απ'όλα το όνομά του εγγυάται συναρπαστική δράση στα άδυτα της πληροφορικής. Για μια ακόμη φορά υποδύεται τον αδιάφθορο κυνηγό του εγκλήματος.

Γιάννης Σερίφης(John Sheriff)
Πρόσωπο απαραίτητο για κάθε σενάριο. Κατάγεται από το χωριό Murphy της Αγριας Δύσης (Θεσπρωτία) και λέγεται ότι έχει βοηθούς (deputies) τα ανίψια του Παύλο (Paul) και Θωμά (Tom).
Billy the Kid
Δημοφιλής (;) ήρωας της Δυτικής Ακτής (όχι Θεσπρωτία), ηθικός συναυτουργός στο ηλεκτρονικό έγκλημα, καθώς εμπορεύεται λειτουργικά συστήματα που περιέχουν αμαρτωλά παιχνίδια.
Κουφο-Χέρης ή Φαρμακο-Χέρης
Ο κατ'όνομα βαρήκοος περιπλανώμενος μελισσοκόμος, ονομάστηκε έτσι λόγω της δεινότητάς του σε παίγνια όπως φλιπεράκι, ΦρουτοΜάκης, ΚουλοΧέρης και φυσικά ΤρομοΠάκμαν.
Γιώργος Χερι-Χέρης
Παν-δαιμόνιος ρεπόρτερ που, αφού (μεταμφιεσμένος σε Σπύρο Χερι-Χέρη) αποκάλυψε πειραϊκή-πατραϊκή γιάφκα με "φρουτάκια", αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην πολιτική κο(υ)νίστρα.

 


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.