Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Διασκέδαση

Γ υ μ ν α σ τ ι κ ή

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ


Α. Το Γρήγορο ΚάθισμαΕικ.1: Σταθείτε όρθιος με τα χέρια σας να κρέμονται χαλαρά.Εικ. 2: Τεντώστε τα χέρια σας μπροστά.Εικ. 3: Σηκώστε το αριστερό σας πόδι.Εικ 4: Χωρίς να κατεβάσετε το αριστερό σας πόδι, σηκώστε και το δεξί.
Β. Οπισθόκυψη 270 ΜοιρώνΕικ.1: Σταθείτε όρθιος με τα χέρια σας να κρέμονται χαλαρά.Εικ. 2: Σηκώστε τα χέρια ψηλά.Εικ. 3: Γύρτε το σώμα σας προς τα πίσω.Εικ. 4: Γύρτε το σώμα σας περισσότερο προς τα πίσω, μέχρι οι παλάμες των χεριών σας να ακουμπήσουν στο πάτωμα..Εικ. 5: Συνεχίζοντας την κίνηση του σώματός σας κατά την ίδια φορά, περάστε τα χέρια σας ανάμεσα στα πόδια σας.Εικ. 6: Συνεχίστε περνώντας και το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια σας.Εικ. 7: Τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από την εξωτερική πλευρά των ποδιών σας και σταυρώστε τα πάνω στην κοιλιά σας. Εάν είστε ακόμη ζωντανός, πάρτε τηλέφωνο ένα γραφείο κηδειών, διότι ως γνωστόν κανείς δεν επέζησε μετά την εκτέλεση αυτής της άσκησης. Ζωή σε λόγου μας!
Γ. Ο Τάφος του ΙνδούΕικ.1: Σταθείτε όρθιος με τα χέρια σας να κρέμονται χαλαρά.Εικ. 2: Με το αριστερό σας χέρι πιάνετε το αριστερό σας πόδι και το υψώνετε κάθεταΕικ. 3: Λυγίζετε προσεκτικά το γόνατο και περνάτε την κνήμη πίσω από τον τράχηλό σας.Εικ. 4: Διατηρώντας το αριστερό σας πόδι σε αυτή την στάση, εκτελείτε τις κινήσεις 2 και 3 για το δεξί πόδι. Μόλις τελειώσετε, περπατήστε με τα χέρια μέχρι το τηλέφωνο και πάρτε το 166 ή την πυροσβεστική για να έρθουν να σας ξεμπερδέψουν.

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.