Λασποσπιτοσελίδα Γράμματα Φίλων

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Αγαπημένη μου και προσφιλέστατη λασπουριά.

Σοβαρός και επείγον λόγος με υποχρεώνει να διακόψω επολίγον το άρμεγμα των ημετέρων κτηνών,ήτοι αιγών και προβάτων,και να σας καταστήσω μετόχους και μύστας του δυσεπιλύτου προβλήματός μου.
Μέχρι σήμερον διήλθον την ταπεινήν πλην τιμίαν ζωήν μου με επηρμένον το γεννητικόν μου μόριον και κατά τούτο ευτυχής.Πλην όμως η ζηλόφθων ειμαρμένη εφθόνησεν φθόνον μεγάλον και πρό τινων λεπτών άμα τη όψει της παροικούσης τη ημετέρα καλύβη Ασημούλας αντί της καθιερωμένης επάρσεως εσημειώθη απροσδοκήτως υποστολή και απόκρυψις. Παρελθούσης της εν αρχή εκπλήξεως εώρων άναυδος την μελίχρουν επιδερμίδα ,τους μέλανας βοστρύχους,τον μεστόν κόρφον και τους τορνευτούς γλουτούς όπως διεγράφοντο υπό τον μανδύαν τον οποίον ενεδύετο.Ανταπόκρισις ουδεμία παρά τω αρμοδίω οργάνω.Πεποιθώς ότι ου θέλει αδιαφορήσετε δια το κρίσιμον και εν ταυτώ ζέον, παρά το δριμύ ψύχος, πρόβλημά μου διατελώ ευχόμενος δια ταχείαν ανταπόκρισίν σας.

Εγκαρδίως ασπάζομαί Σας
Αίσωπος
Τζουμέρκα, 8/1/2003

 

ΑΠΟΚΡΙΣΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

 

Φίλτατε αναγνώστα Αίσωπε,

Είναι πέραν πάσης αμφισβητήσεως πως η καθ’όλου αρρενωπότης του ανδρός ερείδεται εις την ζείδωρον αλκήν του γενετικού μορίου του. Είναι δε αποδεκτό τοις πάσι, ότι κάλλιον εστί ένα μόριον μικρό το δέμας αλλά σφριγηλόν και ευθυτενές, παρά ένα επίμηκες, μα κατσιασμένο και εσωστρεφές.

Τούτων δοθέντων, αγχίκρημνε Λασπολόγε, συμπαθούντες το πρόβλημά σου προτείνουμε μερικές λύσεις που ελπίζουμε να σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τα εσχάτως απωλεσθέντα πρεσβεία τιμής του ανδρισμού σου:

  1. Πιθανώς η ερωτικήν ζωή σου μετά της Ασημούλας να ευρίσκεται εις τελματώδη κατάστασιν. Γι’αυτό δοκίμασε να την εμπλουτίσεις με νέες εμπειρίες. Ως αρχή, αντικατάστησε στο άρμεγμα τα υμέτερα κτήνη με την όμαυλή σου Ασημούλα.
  2. Αντικατάστησε την Ασημούλα με τα υμέτερα κτήνη (καίτοι τούτο θεωρείται λίαν προκεχωρημένο και εξτρίμ. Προτείνεται πάντως κι από τον Εμπειρίκο στον Α’ τόμο του «Μεγάλου Ανατολικού», σελ 432)
  3. Αντικατάστησε την Ασημούλα με άλλην τινά γυναίκα μέχρις ότου ανακτήσεις την απωλεσθείσα «ορθοέπειά» σου.
  4. Ως μέσον αποτοξίνωσης, άπεχε γενικώς από το σεξ διά εύλογον χρονικόν διάστημα και ενασχολήσου με ό,τι πιο βαρετόν και ξενέρωτον βρεις. Πχ Δες σε βιντεοκασέτα όλες τις εντός έδρας νίκες του ΠΑΟ με 1-0 με φάουλ ή πέναλτυ του Μπασινά στο 45’+ και 90’+
  5. Σπούδασε από ειδικό την τέχνη του γητευτή φιδιών και εφάρμοσέ την εις το μόριόν σου.
  6. Αγόρασε από εταιρία τελεμέρκετιγκ την συσκευή με τα μπαλάκια που κάνει μασάζ και ξάπλωσε πάνω σε αυτήν πρηνηδόν, εφαρμόζοντάς την στην βουβωνικήν σου χώρα. Επανάλαβε την ως άνω άσκηση επί 15’ τρις την ημέρα.
  7. Κάτελθε εις την πλησιεστέραν της υπαίθρου μεγαλούπολιν και οδήγησε επί τρίωρον εις τους πιο πολυσύχναστους δρόμους. Είτα, έμμεστος θελξίπικρων συναισθημάτων έναντι των συνανθρώπων σου οδηγών και έμπλεος οργής και τεστοστερόνης, πορεύσου πάραυτα εις την οικίαν σου και έκβαλε τους οφθαλμούς της Ασημούλας από αυτήν (κοινώς σκίσε της τα βάρδουλα)
  8. Μήπως από το όνομα της Ασημούλας λείπει ένα «χ»; Αν ναι, τότε υποχρέωσέ την στην χρήσιν σακούλας, προσκεφαλιού, μάσκας ή ό,τι άλλο δύναται αποκρύψαι την πρόσοψίν της.
  9. Πείσε τον εαυτό σου πως η Ασημούλα είναι η γυναίκα του γείτονα.
  10. Πείσε τον εαυτό σου πως η Ασημούλα είναι η Ασημούλα και εσύ ο γείτονας.(προσοχή με μικρό «γ»)

Αν παρόλες αυτές τις συμβουλές το πρόβλημά σου δεν λυθεί, τουλάχιστον δώσε στην Ασημούλα το mail μας, ώστε να την γνωρίσουμε…

Φιλικά,
Λάσπη (η)

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5


CreditsAdvertising - Λασποφιλία

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.