Λασποσπιτοσελίδα Γράμματα Φίλων

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Και Ετεραι Επιστολαί Αναγνωστών Περί Πολέμου

Άλλο Baath, άλλο Bath

Από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Φοιτητών Bath λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή:

Αγαπητή λάσπη (ω),

Είτε από λάθος είτε από σκόπιμη διαστρέβλωση, το πολιτικό κόμμα του κατάπτυστου και αιμοσταγούς δικτάτορα Saddam αναφέρεται από πολλά ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως "Μπαθ" (Bath). Η σωστή ονομασία και προφορά είναι "Μπάαθ", με δύο άλφα, όπως ακριβώς και στις λέξεις Μάαστριχτ, Γκρόμπελααρ, [ελογοκρίθη: "Μπάαντερ-Μάινχοφ,"] κ.λπ.
Η διευκρίνιση αυτή είναι αναγκαία γιατί τον τελευταίο καιρό δαιμόνιοι έλληνες δημοσιογράφοι καταφθάνουν στην όμορφη πόλη μας, αναζητώντας πλοκάμια της τρομοκρατίας και ιρακινούς πράκτορες, μόνο και μόνο επειδή κάποιος άσχετος διευθυντής άκουσε κάτι για το "Μπαθ".
Εμείς οι έλληνες φοιτητές στο Bath, το ελληνορωμαϊκό και παλαιοχριστιανικό Aquae, καταδικάζουμε απερίφραστα τα θολά τριτοκοσμικά aquae (νερά) στα οποία αρέσκονται να αλιεύουν ορισμένοι, και δηλώνουμε τη στήριξή μας προς τον Tony και την όμορφη Αγγλία, την οικονομία της οποίας άλλωστε γενναιόδωρα τροφοδοτούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο κατά τη διάρκεια των εδώ σπουδών μας (δίδακτρα, ενοίκια, μπύρες).

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία,
soulis@aquae.bath.uk


Εμ αυτό, πού το πάτε;

Από τον πρόεδρο της Ενώσεως Ποντίων Σίφνου και Σερίφου λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή:

Κύριοι αρχισυντάκται,

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, καθώς έχω να καταθέσω την εξής συγκλονιστική μαρτυρία:
Απαίδευτοι μαθητευόμενοι των καναλιών υπέπεσαν σε ένα ακόμη κρούσμα σολοικισμού, μπερδεύοντας τη Σιλόπη (πόλη στα τουρκοϊρακινά σύνορα) με την ένδοξη Σινώπη του Πόντου.
Προς στιγμήν απορήσαμε όλοι μήπως ο στόχος των αμερικανονατοϊκών δυνάμεων ήταν όχι το Ιράκ αλλά η αδούλωτη Τσετσενία, για την οποία βέβαια θα εξυπηρετούσε τα μάλα μία στρατιωτική βάση πάνω στη Μαύρη Θάλασσα.

Μετά τιμής,

Διογένης Κορτσοπίδης
Πόντιος Τρίτης Γενεάς

1 | 2 | 3 | 4 | 5


CreditsAdvertising - Λασποφιλία

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.