Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Πολιτκή

ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Λίγες μόνο μέρες μετά τις εκλογές, έφτασαν στα γραφεία μας κάποια επίσημα παλαιά έγγραφα που αποκαλύπτουν μία απίστευτη νοθεία θέσεων και ιδεών, από ένα κόμμα, το οποίο ΑΙΦΝΗΣ αρνήθηκε να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία.!

Πρόκειται για το κόμμα των Φιλελευθέρων, που ενώ πριν από τρεις μήνες ήταν έτοιμο να κατέβει στις εκλογές, ύστερα από τα εν λόγω έγγραφα, που τεχνηέντως είναι στα χέρια μας , απεσύρθη δήθεν για λόγους συμπλεύσεως του κ.Μάνου με τη Ν.Δ!

Ιδού λοιπόν:

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας το κόμμα των Φιλελευθέρων ,που ως γνωστόν ιδρύθηκε από τον αείμνηστο Ελευθέριο Βενιζέλο περιελάμβανε μόνο και αποκλειστικά πολιτικούς που λέγονταν «Ελευθέριος», γι’αυτό και κανονικά το κόμμα λεγόταν : «Κόμμα Φιλελευθέρηδων».

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, προκαλεί έκπληξη και απορία, που φτάνει έως την καχυποψία το γεγονός πως απέχουν προκλητικά από τα κυβερνητικά σχήματα οι Λευτέρηδες! Φυσικά όποιες εξαιρέσεις απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα!Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και με το κόμμα των Φιλελευθέρων (Ταύρος), το οποίο όπως ελέχθη, καπηλεύτηκε με τον πιο αισχρό τρόπο το όνομα αυτό!!

Πίσω λοιπόν από τα έγγραφα αυτά κρύβονται άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και συνείδηση του ονόματος που κουβαλάνε, προερχόμενοι από διάφορους χώρους, όπως ακριβώς συνέβη με τους Φασούληδες, Καρράδες, Παναγιωτόπουλους κλπ.

Ας τους γνωρίσουμε:

1. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
2. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
4. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
5. ΡΙΑ ΚΟΥΡΤΗ
6. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ
7. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΚΚΑΣ (ΘΕΙΟΣ)
8. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
9. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΚΟΡΗ ΠΑΝΟΥ)
10. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ
11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
12. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ

Όλοι αυτοί λοιπόν κι άλλοι ων ουκ έστι αριθμός παραγκωνίσθηκαν από την πολιτική φαυλοκρατία και τώρα ζητούν την εξιλέωσή τους!!Εσείς φίλοι της Λάσπης τώρα που ξέρετε, μπορείτε να τους την προσφέρετε. Αρκεί να στείλετε τα γράμματά σας και να δηλώσετε την αποστροφή σας για τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας !

 

Ουαί τοις παραχαράκταις της Ιστορίας!!


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.