Νεο Νεο Νεο ----- Τεύχος 6!!!

Καλώς ήλθατε, περάστε.

Βαρετή έχε καταντήσει αυτή η σελίδα.

Μια φορά κι έναν καιρό που λέτε παιδιά, ήταν κάτι κατακαϋμένοι συντάκτες πληροφορικής. Οι καϋμένοι ζούσαν μαζί με πολλά γκομπιούτερ, ντάτας και υπέροχες πσηφιακές περιφεριακές συσκευές. Οι συντάκτες αυτοί είχαν και μερικές κακές συνήθειες, με χειρότερη το να κακομεταχειρίζονται και να σπάνε γκομπιούτερ. Επίσης ήταν πολύ παράξενοι και μιλούσαν μεταξύ των χρησιμοποιώντας πολύ ακατανόητες λέξεις κι εκφράσεις. Αφήστε σας λέω, περίπτωση. Για να μη σας ταλαιπωρώ κι εγώ τώρα, κάπως έτσι κάπου το 1994 γεννήθηκε το λόκαλ, δηλαδή το LoKaL BaSS. Τι είχε μέσα? Του Νόρτονα τα μάτια! Τι τέστς, τι κράς τέστς, τι παρουσιάσεις, τι νέα, τι αλληλογραφία (στημένη)... Το πρώτο τεύχος του λόκαλ ήταν η απαρχή της νέας γενιάς περιοδικών. Ήταν το περιοδικό του γνώστη της αγοράς πληροφορικής, το περιοδικό που πρώτο τότε έδωσε CD-RAM δωρεάν, το περιοδικό 6 σε 1. Γνώρισε δε γιγαντιαία εξάπλωση -έξω από τα σύνορα μόνο.

Γιαυτό και σήμερα αποφασίζουμε να σας χαρίσουμε το μέγιστο αυτό επίτευγμα του ανθώπινου πνεύματος. Το κύρος (και το σκρούτζ) του λόκαλ είναι πλεόν ελεύθερο στο γουόρλντ γουάιντ γουέμπ. Μην αναζητήσετε το πρώτο τεύχος: είναι πλέον ένα δυσεύρετο, collector's item, καθαρά cult, pop, rock, rave, burda εργόχειρο. Θα ξεκινήσουμε με μια μέτρια δόση #2, 6 σελίδων, και θα προχωρήσουμε στην κανονική δόση 8 σελίδων τη φορά, ώστε το φάρμακο να κάνει σωστό επίπεδο στο αίμα.

To χου-του-μου-λού-ινγκ έχει γίνει έτσι ώστε να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν πιό κοντά στην αυθεντική χάρτινη έκδοση (που κάποιοι πολύ τυχεροί αναγνώστες απολαμβάνουν ήδη εδώ και χρόνια...). Ετοιμάσου λοιπόν για ένα ταξίδι στο χρόνο... πίσω στο 1994...

Θες λοιπόν να προχωρήσεις?
1. Ναι είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου
2. Ναι είμαι σίγουρος.
3. Σίγουρα.
4. Ναι, αλλά δεν ξέρω καλό τάβλι.
5. Δεν είμαι σίγουρος.Feedback: Μη ντρέπεσαι, μπορείς!

Εχουμε επιβάτες μέχρι στιγμής.
Τον προηγούμενο μήνα είχαμε πολλούς επιβάτες.

This page does not have an Intel inside.

Μια χορηγία από τη

Updated: 31-Jan-99 | 10:57