Λασποσπιτοσελίδα Γεγονότα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ : Εκκλησιαστικό

Με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα στην Αθήνα

Επιστολή αναγνώστη
Αγαπητοί και Θεοφιλέστατοι Αρχιλασπολόγοι,

Αφού σας συγχαρώ για το εξαίρετο και αποκαλυπτικό άρθρο σας, που ρίχνει άπλετο φως στα σατανικά σχέδια της Ουνίας και του Παπικού κατεστημένου, θα ήθελα να επισημάνω ... αν και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε ... ότι αυτά (τα σχέδια) επεκτείνονται και εναντίον της άλλης μεγάλης μονοθεϊστικής θρησκείας, του Ισλάμ! Και να πώς: Ο Μωαμεθανισμός έχει δύο κύρια δόγματα, τους Σουνίτες και τους Σιίτες. Αυτή η διαίρεση του Ισλάμ ήταν αποτέλεσμα των σταυροφοριών και αποτελεί ένα δείγμα του «διαίρει και βασίλευε» που εφάρμοσαν οι αδίστακτοι Φράγκοι στο μουσουλμανικό ποίμνιο. Στις μέρες μας, μάλιστα, την εποχή που το Ισλάμ άρχισε να παίρνει τα πάνω του (δηλ. όταν ο Κάσιους Κλέι έγινε Μωχάμετ Αλι), οι σκοτεινοί παπικοί κύκλοι «πέρασαν» τεχνηέντως την άποψη ότι οι Σουνίτες ήταν οι «ορθόδοξοι» μουσουλμάνοι. Το αποτέλεσμα ήταν να εξαγριωθούν οι απανταχού Σιίτες, με τα γνωστά αποτελέσματα (τρομοκρατία, Τζιχάντ, περσοϊρακινός πόλεμος) και να κιληδωθεί ανεπανόρθωτα το Ισλάμ.

Σημειωτέον δε ότι στις χώρες της βορείου Αφρικής, όπου κυριαρχεί το σΟΥΝΙΤΙΚΟ και όχι το Σιιτικό στοιχείο, οι σΟΥΝΙΤΕΣ δίνουν στα παιδιά τους ονόματα όπως Munir (αρσενικό) και Munira (θηλυκό). Να λοιπόν σε ποιο βαθμό έχει διεισδύσει το Βατικανό, βοηθούντως και του ότι οι εν λόγω χώρες υπήρξαν αποικίες της καθολικής Γαλλίας!!!

Φιλικά,
Δρακούλης Ψ. Μπουνιάς
Βάτικα Λακωνίας

Απάντηση Αρχισυντακτών
Εύγε στον κατά τα άλλα ανυπόληπτο αναγνώστη μας (προσέξτε το επώνυμο και τον τόπο διαμονής του!) για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του!

Επιστροφή


CreditsAdvertising - Λασποφιλία
Copyright ©Λάσπη(η) 1994-2001 Laspi(h) - All rights reserved.