Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Γεγονότα

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΑ

Υποτιθέμενη συνέντευξη του κ. Άγγελου Φιλιππίδη

 Αγαπητοί μας φίλοι, με χαρά σας παρουσιάζουμε την αποκλειστική εικονική συνέντευξη του προέδρου του Παναθηναϊκού που δόθηκε στον εκλεκτό ρεπόρτερ της Λάσπης Κων/νο Παλαιογράφο, ύστερα από τις δύσκολες ώρες που πέρασε το Τριφύλλι….

η συνέντευξη

--- Κύριε Φιλιππίδη, πώς σχολιάζετε τις αντιδράσεις των δυσαρεστημένων οπαδών του ΠΑΟ;

--- Πράγματι, δεν περίμενα ποτέ πως οι οπαδοί της ομάδας μας θα επιδείκνυαν τέτοια ορμητικότητα και τέτοιο πάθος για τον Παναθηναϊκό…Είμαι βαθύτατα συγκινημένος!

--- Εεεε, ναι, αλλά τα έκτροπα που συνόδεψαν την «ορμητικότητα» που λέτε στρέφονταν κατά βάση εναντίον σας!

--- Δεν θα διαφωνήσω τούτη την ώρα, που το μεγάλο βήμα της αναγεννήσεως του ΠΑΟ έχει κιόλας αρχίσει. Θα πω μόνο ότι ο απλός φίλαθλος, ο φιλότιμος στρατιώτης του τριφυλλιού είναι φυσικό να παρασύρεται από τον κίτρινο Τύπο του Κοκκαλιστάν και να δείχνει αγνώμων απέναντι στον άνθρωπο που σφυρηλάτησε όσο λίγοι τον μύθο του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια…

--- Παρόλα αυτά κύριε Φιλιππίδη, δεν είναι εύκολο να μιλάτε για αναγέννηση την στιγμή που τόσοι παίχτες της ομάδας σας είναι υπ’ατμόν: Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Κόλκα είναι μόνο τρεις από τους πολλούς που πρόκειται να φύγουν.

--- Η Παναθηναϊκή ιδέα έχει την δυναμική της. Ούτως ή άλλως σε 10 χρόνια οι παίχτες αυτοί θα είναι πια ποδοσφαιρικά γέροι, οπότε πάλι θα έπρεπε να φύγουν. Εμείς όμως σεβόμενοι την ιστορία και την προσφορά τους τούς αποδεσμεύουμε τώρα που η φήμη τους βρίσκεται στο απώγειο. Όπως δηλ. συνέβη με την Μέριλυν Μονρόε, την οποία θυμόμαστε όλοι νέα και ωραία! Στην ουσία, η απόφαση της μη ανανέωσης της συνεργασίας μας μαζί τους αποτελεί μια ύψιστη πράξη ανθρωπισμού από πλευράς ΠΑΟ!

--- Ας είναι. Εφτά χρόνια όμως χωρίς τίτλο για τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολλά, όταν ο αιώνιος αντίπαλος έχει ήδη μαζέψει εφτά συνεχείς κούπες…

--- Έχετε δίκιο. Αυτή η μαύρη επταετία πρέπει να λάβει τέλος…Η χούντα του Κόκκαλη πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε η Παράγκα να γκρεμιστεί. Ο φίλαθλος κόσμος έχει πια απηυδήσει…Δεν πάει άλλο!

--- Εεεε, πάντως σας ισοπέδωσαν με 3-0…Μη μου πείτε ότι αμφισβητείτε και αυτό το αποτέλεσμα!

--- Κύριε Παλαιογράφε νόμιζα ότι είστε σοβαρός δημοσιογράφος…Με την τρομοκρατία που προηγήθηκε τι περιμένατε να γίνει; Αφήστε που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν κάνει μάγια στους παίχτες μας!!! Είδατε τον Κυργκυιάκο που έμεινε τελείως αποσβολωμένος στην φάση του πρώτου γκολ; Τον έχετε ξαναδεί έτσι;

--- Δηλαδή δικαίως τους αποκαλέσατε «κότες»;

--- Αυτό ήταν καθαρή προβοκάτσια, που προήλθε από τον «Πρωταθλητή»!!!!!!!! Χαίρομαι πάντως που μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Λοιπόν, επειδή, ως γνωστόν, είμαι λάτρης της αρχ. ελληνικής δεν αποκάλεσα τους παίχτες «κότες», αλλά «όρνιθες». «Όρνιθες», για όσους ξέρουν, στα αρχαία σήμαινε «πουλιά». «Κότες» σημαίνει στα νέα ελληνικά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε και το βιβλίο των Αρχαίων της γ’ γυμνασίου σελ. 29. Εγώ λοιπόν καταδιώχθηκα, επειδή, άκουσον άκουσον αποκάλεσα τους παίχτες του ΠΑΟ «πουλιά»!! Επειδή θέλησα να τους εμψυχώσω να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος…Τι να πω…Εξόν δ’ημίν εν ειρήνη πολιτεύεσθαι, ούτοι τόν πάντων αίσχιστον τε καί χαλεπώτατον καί ανοσιώτατον καί έχθιστον και θεοίς καί ανθρώποις πόλεμον εμοί τώ Φιλιππίδη πρός αλλήλους παρέχουσιν.

--- Και γω ευχαριστώ για τον χρόνο σας κύριε πρόεδρε…


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.