Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Γεγονότα

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ

Η ΛΑΣΠΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ (για την ώρα)
"ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 17Ν"!

Αγαπητοί μας φίλοι,

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες κίβδηλες, δήθεν προκηρύξεις της οικογένειάς μας. Δεν γνωρίζουμε ποιοι κακοήθεις και γιατί προέβησαν σε τέτοιες ενέργειες, ούτε τι σκοπούς εξυπηρετούν. Είτε είναι πράκτορες, είτε τυχάρπαστοι πλουτοκράτες τους καλούμε να σταματήσουν αμέσως τη λοιδωρία και τους προκαλούμε σε ανοιχτό διάλογο.

Η 17Ν υπήρξε ανέκαθεν μια έντιμη και καθωσπρέπει οργάνωση. Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσουν οι αναφορές για τις χήρες και τα ορφανά που τάχα καρπώνονται τα χρήματα από τις «απαλλοτριώσεις». Όλα αυτά είναι ανυπόστατα και το λιγότερο ύποπτα ... Τα χρήματα αυτά τα χρησιμοποιούμε προς επιβίωση δική μας και των οικείων μας. Όλοι είμαστε γόνοι μεγάλων (σε αριθμό) οικογενειών, οπότε τα έξοδα διαβίωσης πολλαπλάσια. Καταγγέλουμε λοιπόν αυτό το πνεύμα του λαϊκισμού και επαναλαμβάνουμε τον σκοπό της ύπαρξής μας:

Είμαστε μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που ως στόχο έχει θέσει την εξυγίανση της κοινωνίας μας. Από το 1975 μέχρι το 2002 πασχίζουμε για έναν καλύτερο κόσμο. Με τις αξεπέραστες προκηρύξεις μας, τις τόσο πλούσιες σε νοήματα και μεστό ελληνικό λόγο συμβάλαμε καταλυτικά στην αναβάθμιση του πνευματικού επιπέδου της χώρας. Κρατάμε όλο αυτό το διάστημα τις Αρχές σε εγρήγορση και αυτό σημαίνει ολοένα περισσότερες προσλήψεις άσχημων. Συνεπώς συμβάλαμε και στην μείωση της ανεργίας, αφού αναγκαστικά δημιουργήθηκαν και οι περίφημες δημοσιογραφικές σχολές από τις οποίες αποφοιτούν νέοι ρεπόρτερς, έτοιμοι για το κυνήγι της δήθεν οργάνωσης - φαντάσματος.

Παράλληλα χτυπήσαμε στο μεδούλι τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και την δυτικοαποικιοκρατικοδίαιτη φαυλοκρατία. Εξαιτίας μας αποσοβήθηκε το 1987 με την ιστορία του ΣΙΣΜΙΚ τούρκικη απόβαση στην Εύβοια, αλλά ας μην τα λέμε καλύτερα αυτά και νομίζετε ότι περιαυτολογούμε ...Απλώς αναρωτηθείτε ποιος κρύβεται πίσω από το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ το 1985 ...

Σίγουρα έγιναν και λάθη. Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη γι’αυτά. Σας φιλάμε τα πόδια. Σας χτυπάμε την πλάτη να ρευτείτε ... Όμως από τα λάθη μας διδαχτήκαμε. Γίναμε άντρες. Και τώρα ξέρουμε πώς να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Θα συνεχίσουμε με 4-5-1, με ενισχυμένο κέντρο δηλαδή. Τα αδέλφια μας στον Κορυδαλλό μάς άνοιξαν τα μάτια. Ούτε ομόκεντροι κύκλοι ούτε τίποτα. Με δυνατό κέντρο αποφάσεων μπορείς πολύ ευκολότερα να ελέγχεις τον έναν και μοναδικό εκτελεστή ...Με την κατάλληλη εκπαίδευση δεν θα αστοχήσουμε ξανά στο μέλλον. Ενώ οι τέσσερις στην οπισθοφυλακή θα μεριμνούν για τα μετόπισθεν.

Κατά περίπτωση βέβαια το σύστημα μπορεί να μεταβάλλεται και σε 4-4-2 ή και 4-1-2-1-2 (το γνωστό διαμάντι). Σημαντικό είναι επίσης πως θα καταργήσουμε στο εξής τα κωδικά ονόματα και θα υιοθετήσουμε τους αριθμούς. Κάθε μέλος της οργάνωσης θα έχει τον κωδικό του με τον οποίο θα μπορεί να κάνει και ανάληψη μέχρι και 1000 ευρώ μηνιαίως. Εννοείται πως ο κωδικός αυτός θα είναι γνωστός στους υπόλοιπους (πώς αλλιώς θα τον φωνάζουν), αλλά ουδείς κίνδυνος υπάρχει για υποκλοπές αφού μεταξύ μας πρυτανεύει η αγάπη.

Θα αλλάξουμε επίσης και τον λόγο μας. Δεν θα σας πούμε τώρα αν έγραφε ο φερόμενος τις προκηρύξεις, αλλά από τούδε και εφεξής θα γράφουμε τις προκηρύξεις εμείς. Το πως και το πότε θα το καταλαβαίνετε όταν τις στέλνουμε. Εκτός από τους κάδους απορριμάτων, θα τις αφήνουμε και σε κλειστά γκισέ εισιτηρίων ποδοσφαιρικών γηπέδων, σε παγκάκια πάρκων, ακόμα και σε ΑΤΜ. Όσο για τις εφημερίδες, θα σταματήσουμε την «Ελευθεροτυπία» και θα συνεχίσουμε με τον «Πρωταθλητή».

Άρα είμαστε ακόμα εδώ. Όσοι συλλήφθηκαν συλλήφθηκαν. Εμάς δεν πρόκειται να μας πιάσουνε. Αναμένετε το επόμενο χτύπημά μας, και μην ακούτε ό,τι σας σερβίρουν. Εμείς δουλεύουμε για σας. Σας αγαπάμε και θέλουμε το καλό σας.

Α! Θα αλλάξουμε και το σύμβολό μας, γιατί πολύ φαιδρό κατάντησε το θέμα. Μέχρι και παιχνίδι μας κάνανε!! Ήμαρτον. Από τούδε κι εφεξής το σύμβολό μας θα είναι το εξής

Ο αγώνας συνεχίζεται κωλοαμερικάνοι, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι, οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη, έτσι .αμάει ο Πειραιάς, ρουφιάνοι, κλπ.κ.λ.π.

Φιλάκια

17Ν

 

ν.κ.455.90009.////23

Εθνική Τράπεζα

ΥΓ Επιπροσθέτως θεωρούμε ηθικό χρέος απέναντι σας να τροφοδοτήσουμε τα ΜΜΕ με νέες φωτογραφίες από το νέο,μεγαλύτερο και καλύτερα εξοπλισμένο μας κρησφύγετο, εφόσον η παλαιότερη φωτογραφία με τη γνωστή σημαία, το παλαιό σύμβολο και τον οπλισμό πέρασε τεχνηέντως στην Ιστορία.

επιβλητική άποψη της αποθήκης!
αποθηκευτικά μέσα (αντικατέστησαν το σκληρό δίσκο)
το ψυγείο

 


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.