Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Γεγονότα

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ή κάτι στο περίπου)

Στον απόηχο των βουλευτικών εκλογών υπάρχουν ακόμα κάποιες φωνές ,οι οποίες δε βρήκαν την ευκαιρία να ακουστούν προεκλογικά, επιζητούν όμως επίμονα έναν δίαυλο επικοινωνίας, ένα βήμα, βρε αδελφέ.

Διέξοδο σ’αυτές τις φιμωμένες φωνές δίνει η Λάσπη, το διαδικτυωμένο περιοδικό του απλού πολίτη, του αγωνιστή, του καταπιεσμένου, του κλπ.

Ο ρεπόρτερ της Λάσπης Στέφανος Καρίτζαφλος μας παραθέτει τις σημαντικότερες από τις σκέψεις του γνωστού τραγουδιστή, συνθέτη και τεως ανεξάρτητου βουλευτή κου Παπακωνσταντίνου.

ΣΚΕΨΕΙΣ

Στο ερώτημά σας κ.Καρίτζαφλε, αν υπάρχει καλύτερη Ελλάδα, θα απαντούσα ευθέως πως ναι! Αναγνωρίζω τις πολλές και σημαντικές προσπάθειες που έγιναν προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, πρέπει όμως να διανύσουμε ακόμα πολύ δρόμο για να πετύχουμε τον στόχο.

Ξέρετε, αν δε γίνουν βαθιές τομές κι αν δεν δημιουργήσουμε την κατάλληλη υποδομή, φοβάμαι πως το μόνο που θα καταφέρουμε είναι πρόσκαιρες και μεμονωμένες επιτυχίες. Ο Έλληνας όμως δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται με ημίμετρα, γι’αυτό και αναμένω σύντομα εξελίξεις……

Την τελευταία διετία έγινε μια σοβαρή προσπάθεια για αναβαθμιση της Ελλάδας, έγιναν όμως και σοβαρά λάθη που της στοίχισαν την ευρωπαϊκή της καταξίωση. Επισημαίνω τα σημαντικότερα:

 

1. Ήταν λάθος η επιλογή του κ.Δανιήλ στο τιμόνι της Ελλάδας. Είναι πλέον μεγάλης ηλικίας και χρησιμοποιεί ακόμα παλαιομοδίτικα συστήματα.

2. Έπρεπε από καιρό να επανέλθουν στην ομάδα ο Καραπιάλης και ο Τσάρτας.

3. Ήταν λάθος η απομάκρυνση του Γεωργάτου απ’τον Ολυμπιακό και η ένταξή του στην Ίντερ. Τον απομάκρυνε από την ελληνική πραγματικότητα και του φούσκωσε τα μυαλά.

4. Έπρεπε από καιρό να ενταχθεί στην ομάδα ο Λάμπρος Χούτος. Μ’αυτόν και τον Ντέμη η ομάδα θα ήταν αχτύπητη μπροστά.

5. Και τέλος ήταν ασυγχώρητο λάθος που σταμάτησε ο μέχρι πρότινος υποχρεωτικός εκκλησιασμός των παιχτών πριν από τους επίσημους αγώνες! Φανταστείτε μόνο, ποια θα ήταν η έκβαση του αγώνα με τη Σλοβενία, αν είχαν οι παίχτες δεχθεί την ευλογία του Μακαριώτατου!

 

Μ’όλα αυτά λοιπόν, πιστεύω πως όντως υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε, αρκεί να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να ληφθούν άμεσα αποφάσεις!

Παπακωνσταντίνου


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.