Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Γεγονότα

Η ΗΧΩ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Των αθλητικών συντακτών μας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8 Δεκεμβρίου.- Το Καυταντζόγλειον Στάδιον αποτελεί μήλον της έριδος μεταξύ των Ηρακλειδέων και των Μελανοχιτώνων του Π.Α.Ο.Κ. Σφοδρόταται συγκρούσεις έλαβαν χώρα εις τους περιβάλλοντας το στάδιον χώρους. Αι απώλειαι είναι μεγάλαι εις αμφοτέρας τας πλευράς.(Φωτό 1.: Πυροβολικό των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. εν δράσει εις τους πρόποδας του Χορτιάτου).


ΑΘΗΝΑΙ, 8 Δεκεμβρίου. - Ανταλλαγή αιχμαλώτων την Τρίτη εις τον Βύρωνα μεταξύ των φιλάθλων του Αστέρος Εξαρχείων και του Ιωνικού Νικαίας.(Φωτό 2.: Ομάς Εξαρχειωτών φιλάθλων αιχμαλωτισθέντων παρά την οδό Στουρνάρη υπό Νικαιωτών αλεξιπτωτιστών).

ΑΘΗΝΑΙ, 8 Δεκεμβρίου. - Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) κ. Αλέξανδρος Παπάγος ο 3ος, και ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Πλαστήρας ο 4ος, ανεκοίνωσαν τον νέον κανονισμόν της Ομοσπονδίας, ο οποίος θα ισχύση από την 6ην πρωινήν της Κυριακής 31ης τρέχοντος. Ο κανονισμός μετεδόθη και διά ραδιοφώνου το εσπέρας της Παρασκευής.(Φωτό 3.: Στιγμιότυπον εκ της ανακοινώσεως του νέου κανονισμού ενώπιον των αθλητικών συντακτών των ημερησίων εφημερίδων εις τα γραφεία της Ε.Π.Ο.).

ΚΕΝΤΡΙΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙ, 8 Δεκεμβρίου. - Συνεχίζεται δια εξακοσιοστήν πεντηκοστήν τρίτην ημέραν η πολιορκία του σταδίου "Απόστολος Νικολαϊδης" από τους φιλάθλους του Ο.Σ.Φ.Π. Προβλήματα επαρουσιάσθησαν εις τον εφοδιασμό των αμυνομένων μετά την κατάρριψη μεταγωγικού αεροσκάφους τύπου C-130 υπό της αεραμύνης των φιλάθλων του Ο.Σ.Φ.Π.(Φωτό 4.: Είς εκ των υπερασπιστών του σταδίου, βοηθούμενος υπό συμπολεμιστού του, ανεμίζει την σημαίαν του Παναθηναϊκού προς αναπτέρωσιν του ηθικού των αμυνομένων).

ΠΑΤΡΑΙ, 8 Δεκεμβρίου. - Ο ραδιοσταθμός "Η Φωνή της Παναχαϊκής" (εκπέμπων εις τους 1017 χιλιοκύκλους ανά δευτερόλεπτον, πλησίον του Σταθμού Ενόπλων Δυνάμεων) σιγεί από χθές το απόγευμα, μετά την κατάληψίν του από τας αποβατικάς δυνάμεις του Παναιτωλικού Α.Ο. (Φωτό 5.: Στιγμιότυπον από την απόβασιν των δυνάμεων του Παναιτωλικού).

ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙ, 8 Δεκεμβρίου. - Συνεχίζεται η επέλασις των φιλάθλων της Α.Ε.Κ. εις το Βόρειον Μέτωπον του πρωταθλήματος Πρωτευούσης και Προαστείων.(Φωτό 6.: Τμήματα της μεραρχίας τεθωρακισμένων "Ντούσαν Μπάγιεβιτς" πορευόμενα επί της οδού Κηφισίας, μέσω των ερειπίων του Χαλανδρίου).

ΝΟΤΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙ, 8 Δεκεμβρίου - Σφοδραί μάχαι τεθωρακισμένων εις τον Ταύρον μεταξύ Φωστήρος και Α.Ο. Καλλιθέας.(Φωτό 7.: Φίλαθλοι του Φωστήρος προφυλασσόμενοι του εχθρικού πυρός όπισθεν κατεστραμμένου άρματος μάχης των Καλλιθεατών).

ΚΕΝΤΡΙΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙ, 8 Δεκεμβρίου. - Κρανίου τόπος το κέντρο των Αθηνών έπειτα από 7 εβδομάδας σφοδροτάτων συγκρούσεων μεταξύ φιλάθλων του Απόλλωνος Αθηνών και φιλάθλων του Πανίωνίου. (Φωτό 8.: Άποψις της πάλαι ποτέ ειδυλλιακής πλατείας Ομονοίας, κατά την διάρκειαν της ανακαταλήψεώς της υπό Απολλωνιστών φιλάθλων).

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.