Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Γεγονότα

Φάκελλος:
Ο Έλληνας Οδηγός


Ο Έλληνας οδηγός

Έλληνας οδηγός ονομάζεται η ανοιχτή επιταγή κάθε πολίτη αυτής της χώρας με τον Μεγάλο Θεριστή.

Ημερομηνία λήξεως

Εξαρτάται από την Τράπεζα αίματος και το ισχύον τραπεζικό σύστημα.

Τρόποι εξόφλησης

α) Επί τόπου β) κατά τη μεταφορά γ)μετά από μερικές μέρες (μόνο όμως από τον ίδιο)

Τοκοχρεωλύσια

Πρόκειται για τις επίκτητες βλάβες και μορφές αναπηρίας που ξεκινούν από το 2% - 95%

Το προφίλ

Μεγάλη μύτη, βλοσυρό ύφος, αγέλαστο, αγέρωχο, ασυμβίβαστο.

Προορισμός

Πριν από όλους τους άλλους

Αναχώρηση

Με το πάσο του ή το τρίπτυχο.Από σήμερα η Λάσπη θα υποδέχεται τις διάφορες επιστολές ,εσάς των αγανακτισμένων οδηγών, που απευθύνονται είτε προς τη Λάσπη, είτε προς οποιονδήποτε άλλο, αρκεί να μπορέσουμε να τις υποκλέψουμε.


Αγαπητέ κύριε Σταθάκη,

Θα ήθελα να σας παραθέσω κάποιες σκέψεις μου και θα σας παρακαλούσα να μου πείτε αν έχω δίκιο.
Εγώ λοπόν θεωρώ ότι:

1. Ουσιαστικά στο δρόμο είμαι μόνος μου.Όλοι οι υπόλοιποι, τους παρακολουθώ τόσο καιρό, δεν ξέρω γιατί υπάρχουν και μου τη σπάνε κιόλας.
2. Αφού μπορώ να φτάσω γρηγορότερα απ’όλους γιατί να μη φτάσω;
3.   Η λέξη προτεραιότητα προέρχεται από την σύνθεση του επιθέτου πρώτος και του αφηρημένου ουσιαστικού ωραιότητα, που με αφομοίωση και αναπληρωματική αντέκταση (πρωτοωραιότητα), προκύπτει η συγκεκριμένη λέξη (προτεραιότητα), αντί του ορθού: πρωτωραιότητα.Σ’αυτήν λοπόν έχει εσφαλμένα δοθεί η έννοια του παραχωρώ τη θέση μου, ενώ η ακριβής σημασία της είναι επιδιώκω πάντα να φτάσω πρώτος γιατί εκεί βρίσκεται και η ωραιότητα , δηλ. ο πρώτος είναι ωραίος.

Συνεπώς εγώ πάντα δίνω βάση στην προτεραιότητα, γι’αυτό και δεν αφήνω ποτέ και πουθενά κανέναν να περάσει, αρκεί να προλαβαίνω να τον κλείσω.

Α! και κάτι άλλο Αφού το κράτος , που φροντίζει για όλους και για όλα και μας αγαπάει , δεν έχει φτιάξει παντού χώρους πάρκειν, αυτό στο απλοϊκό μου μυαλό θα πει ότι απλώς Δε χρειαζόταν.¶ρα γιατί νιώθω ότι παρανομώ, όταν απλώς εφαρμόζω τους νόμους;Με άλλα λόγια, εγώ δε χρειάζομαι ειδικούς χώρους στάθμευσης για το όχημά μου και συνεπώς εξωθούμαι στη χρησιμοποίηση των παραπλεύρων των πεζοδρομίων χώρων και όσων γενικά χωράνε το όχημά μου.Γιατί λοιπόν να νιώθω τύψεις; Γιατί να πρέπει να ακούω τον κάθε τρολεατζή να μου λέει ότι δεν χωρά να περάσει; Μπορεί κανείς να περάσει το δάχτυλό του απ’ το κεφάλι της βελόνας; Μπορεί να κάνει νίκη η Α.Ε.Κ.; Τότε;

Τελειώνοντας κ. Σταθάκη θα ήθελα να σας πω πως ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί αυτά τα πορτοκαλί φωτάκια δεξιά και αριστερά αναβοσβήνουν., αντί να μένουν σταθερά. Δεν φθείρονται περισσότερο μ’αυτό τον τρόπο;

Για ευνόητους λόγους παραθέτουμε μόνο το ονοματεπώνυμο του αποστολέα (Φαίδων Αλεξανδρινός), την διεύθυνση (Καρίτζαφλου 500, Σεπόλια) και το ΑΦΜ του (0123456789)Αγαπητέ κύριε Παπουτσέλη,
Είμαι ένας αγανακτισμένος, φίλαθλος του Π.Α.Ο.,κάτοικος της οδού Τσόχας απέναντι από την θύρα 13.Αφορμή για το γράμμα μου στάθηκε ο αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που έγινε στο Καραϊσκάκη, πριν από 4-5 χρόνια και που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός με 1-0, μ’ένα πέναλτυ που κέρδισε ο Πετρουλάκης κοντά στη σέντρα.
Κύριε Παπουτσέλη, για όνομα του Θεού!!Είναι δυνατόν;Ένας άνθρωπος της δικής σας εμπειρίας δεν επιτρέπεται να κάνει τόσα και τέτοια λάθη!Συγγνώμη, αλλά ήσαστε απαράδεκτος.Και εξηγούμαι:

1. Αφού τελείωσε ο αγώνας, βγαίνετε από το γήπεδο και χωρίς να προσέξετε ανοίγετε απότομα την πόρτα του αυτοκινήτου σας και παραλίγο να με πετάξετε κάτω, ενώ ερχόμουν με το παπάκι μου.
2. Εν συνεχεία, και πριν διανύσουμε 200 μέτρα, φρενάρετε απότομα (χωρίς αλάρμ) και στο τσακ πρόλαβα να μη γίνω χαλκομανία από πίσω σας.
3. Λίγο πιο κάτω, στρίβετε χωρίς να ανάψετε φλας και το χειρότερο, όταν σας ζήτησα το λόγο μου δείξατε κίτρινη κάρτα!
Τέλος πάντων, εγώ απλώς ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα, να προβληματίσω και να ενημερωθώ για το αν αυτή η κάρτα μου ήταν η δεύτερη ή η τρίτη.
        Φιλικά,
       Πέτρος ΟλόρθοςΑγαπητή Λάσπη,
Είμαι κι εγώ ένας αγανακτισμένος οδηγός, σαν τον από πάνω.Το πρόβλημά μου είναι το εξής:
To πέος μου σε στύση δεν ξεπερνά τους 10 πόντους.Σε χαλαρή κατάσταση φανταστείτε πόσο πάει.Επειδή λοιπόν στο αμάξι μου δεν έχω καλοριφέρ, όταν κάνει κρύο, αυτό μαζεύεται τόσο πολύ που πολλές φορές δεν το αισθάνομαι καν.Ως εκ τούτου μου συμβαίνει συνέχεια να θέλω να κάνω την ανάγκη μου, αλλά να μην το καταλαβαίνω και έτσι να τα κάνω πάνω μου.
       Επίσης, προκειμένου να αποφύγω την δυσάρεστη αυτή κατάσταση, αναγκάζομαι και πηγαίνω με 20 χλμ. για ν’αποφύγω τα απότομα φρεναρίσματα, και έτσι δημιουργώ πρόβλημα στην κυκλοφορία.
Πείτε μου σας παρακαλώ, αν βάλω καλοριφέρ θα διορθωθούν τα πράγματα;

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.