Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Κοινωνία

Η Λάσπη σε συνεργασία με παγκόσμια αναγνωρισμένους κοινωνικούς λειτουργούς και σκεπτόμενη πάνω απ'όλα εσάς τους αναγνώστες με τα μεγαλεπίβολα και ακατάβλητα προσωπικά προβλήματα και όλους τους υπόλοιπους που προσπαθούν να βοηθήσουν τους προηγούμενους για να σταματήσουν να ξεσπούν πάνω στους επόμενους (δηλαδή τους ίδιους με τους τελευταίους) ανοίγει τον φάκελο:

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

ζω μια ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Και ξαφνικά εκεί που μιλάτε στο τηλέφωνο σας καλεί σε δείπνο στο σπίτι της/του. Εσείς πανικοβάλλεστε και αφού απαντάτε "καλά ρε με δουλεύεις; - Να καλέσεις τη μάνα σου σε δείπνο - Για ποιον/ποια με πέρασες;", ζητάτε συγγνώμη και δέχεστε. Ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ακόμα κι αν είναι το τελευταίο δείπνο της ζωής σας σίγουρα και κατηγορηματικά ΔΕΝ είναι το τέλος του κόσμου.  

τώρα που τα έκανες σαν τα μούτρα σου τουλάχιστον κάνε αυτά:

Ντυθείτε ανάλαφρα με κάποιο ημι-επίσημο κουστούμι και καμπαρντίνα - αν είστε άντρας - ή ένα βραδινό φόρεμα και κάποια γούνα ή ταγιεράκι αν είστε γυναίκα. Αν πάλι δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα κάντε το ανάποδα αλλά δεν νομίζουμε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε σεξουαλικά τη ζωή σας. Κι αν πάλι θεωρείται ότι είναι - ε, κόφτε το λαιμό σας! - ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ!

Να έχετε πάντα μαζί το κινητό σας (όχι το ψεύτικο αυτή τη φορά) για να "πουλάτε μούρη". Έναν αναπτήρα για να ανάψετε τα κεριά στο τραπέζι (από ευγένεια). Ξεθάψτε τους καλούς σας τρόπους. Να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Σκεφτείτε ότι μπορεί να έχετε κάποιο ατύχημα στο δρόμο σας. Ενημερώστε γνωστούς και φίλους για το πού βρίσκεστε. Καλή τύχη στον διάβα σας.


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.