Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Κοινωνία

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ (ΤΗΝ)!

Η πατρίς κινδυνεύει. Οχι όμως τόσο από το περιεχόμενο των "τηλεσκουπιδιών", όπως με ευκολία ισχυρίζονται κάποιοι. Αλλά από το ίδιο τους το όνομα, όπως θα διαβάσετε στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

Big Brother = b.b.

Bar = b.

Big Brother + Bar = b.b.b.

Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι με μικρή καμπύλωση προκύπτει το κάτωθι:

b.b.b. = 6.6.6.

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ;

Να επισημάνουμε και τα εξής:

- Το "b." είναι το αρχικό γράμμα της λέξης "beast" = το θηρίον (της Αποκαλύψεως). Γνωστό και το αντίχριστον άσμα "six-six-six / the number of the beast".

- Το "bar" είναι το πρώτο συνθετικό της λέξης "bar-code", του γνωστού ραβδωτού κωδικού που εμπεριέχει τον επίμαχο αριθμό.

 

 

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

- Είναι απλή σύμπτωση το ότι τα αρχικά του τηλεπαιχνιδιού "Πιο Αδύναμος Κρίκος" είναι "ΠΑΚ" (ξέρετε, αυτοί οι σοσιαλιστές που έβαζαν βόμβες); Και αν ναι, τότε γιατί επελέγη να το παρουσιάσει η κόρη πρώην βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ;

- Σύμφωνα με πληροφορίες μας το Μεγάλο Κανάλι, μετανιωμένο που φέτος έριξε το επίπεδό του με το "Bar" (και με τις μεταδόσεις φιλικών αγώνων ως δήθεν συγκλονιστικές αναμετρήσεις - βλ. "ΠΑΟ-Ρεάλ"), έχει ξεκινήσει προπαγανδιστική εκστρατεία στις ενορίες και τα ξωκλήσια όλης της χώρας. Οι άνθρωποι του Mega διαδίδουν ότι μόνο το δικό τους κανάλι (άντε και η ΕΤ1, που μεταδίδει τη Θεία Λειτουργία και το "Αρχονταρίκι") είναι στο δρόμο του Κυρίου. Και η απόδειξη: όλα τα άλλα μαζί είναι ο Σατανάς! Προσέξτε:

Σ[ταρ]+Α[ντέννα]+Τ[έμπο]+Α[λφα]+Ν[ετ]+Α[λτερ]+Σ[έβεν] = Σ.Α.Τ.Α.Ν.Α.Σ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

...έχετε ακόμη τηλεόραση στο σπίτι σας;


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.