Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Κοινωνία

ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΟΙ 10 ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Συμπαραστεκόμενοι στον πόνο των πολιτικών μας, που δε θα μπορούν στο εξής να εξασκούν το επάγγελμά τους ενώ είναι και βουλευτές σκεφτήκαμε να τους προτείνουμε διάφορες λύσεις ώστε να μην πεθάνουν από την ένδεια και την ασιτία….Οι βουλευτές μας πρέπει να «περνάνε» στους εταίρους μας στην Ε.Ε την εικόνα του καλοζωισμένου Έλληνα. Και στο κάτω κάτω δεν είναι δυνατόν ο μέσος Έλληνας να μπορεί να διασκεδάζει κάθε Σάββατο στη Βανδή και στη Βίσση και ο κακόμοιρος ο βουλευτής να περιορίζεται στα κουτούκια και στα μεζεδοπωλεία…Έλεος!

Κατ’οίκον «μαύρη εργασία»

Κάλλιστα οι βουλευτές μας μπορούν να εργάζονται στο σπίτι τους με διάφορες χειροτεχνίες αυξάνοντας το εισόδημά τους μέχρι και 600€ το μήνα! Σταυρουδάκια, κομποσχοίνια, μικρά υφαντά, μικροκατασκευές κλπ. μπορούν εύκολα και απλά να απασχολούν τον άνεργο βουλευτή μας με το αζημίωτο, αλλά και να του παρέχουν τον χρόνο που χρειάζονται για να σκέφτονται γύρω από τα προβλήματα του τόπου μας.

Τelemarketing

Διαθέτοντας πλούσιο το τάλαντο της ομιλίας, οι βουλευτές μας μπορούν πανεύκολα να δουλεύουν τα απογεύματα part-time σε διάφορες υπηρεσίες telemarketing. Με το τεράστιο δίκτυο γνωριμιών τους δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να βρουν πελάτες για τα απίθανα προϊόντα που διακινούνται με αυτόν τον τρόπο. Επίσης μπορούν να βρίσκουν πελάτες για τοποθετήσεις συναγερμών (σκεφτείτε πόσοι πολιτικοί θα τσιμπήσουν), ακόμα και ασφάλειες! Έτσι, δουλεύοντας με ένα 30% μπορούν να αυξήσουν το μηνιαίο εισόδημά τους μέχρι και 1000-1500€. Εννοείται πως για αυτές τις δουλειές δεν χρειάζεται να «φαίνεται» ο ίδιος ο άνεργος βουλευτής, αλλά κάποιος συγγενής του…

Υπάλληλος σε καφετέρια/εστιατόριο/πιτσαρία

Είναι κοινό μυστικό ότι πάρα πολλές τέτοιου είδους επιχειρήσεις έχουν τους υπαλλήλους τους ανασφάλιστους. Επομένως ο άνεργος βουλευτής μπορεί να πιάσει δουλειά σε μία τέτοια. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Και μηχανάκι ακόμα μπορεί να δουλέψει ο άνεργος εθνοπατέρας, αν και σε αυτή την περίπτωση συνιστάται η χρησιμοποίηση μεταμφίεσης (περούκα, μουστάκι κλπ). Εδώ που τα λέμε δεν είναι και ό,τι καλύτερο, για τον ίδιο, να σου φέρει μια Super supreme με αφράτη ζύμη ο κ. Γιακουμάτος!

Βουλευτικός φόρος

Η θέσπιση βουλευτικού φόρου 5% επί της τιμής των ποτών και των τσιγάρων κρίνεται μεταξύ άλλων και άκρως αναγκαία, προκειμένου να μειωθούν τα δυστυχήματα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τα κρούσματα καρκίνου του πνεύμονα. Με τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται θα ανακουφιστούν οι ταλαίπωροι άνεργοι βουλευτές μας.

 

Baby sitting

Ποιος μπορεί να παράξει μεγαλύτερη ασφάλεια στο παιδάκι σας από έναν βουλευτή; Αυτός θα του μάθει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον το νόημα της δημοκρατίας και θα το πολικοποιήσει άμεσα και ταχύτατα. Θα του λύσει όλες τις απορίες περί του κοινοβουλευτισμού. Θα το ωριμάσει πολιτικά…Βέβαια, επειδή αναγκαστικά τα κασέ του άνεργου βουλευτή θα είναι υψηλό, συνιστώνται οι οικογένειες των βορείων προαστείων, καθώς και η μεταμφίεση (βλ. πρόταση αρ 3)

Ιδιαίτερα μαθήματα

Όταν το 80% των φοιτητών και των αδιόριστων εκπαιδευτικών ζουν από τα ιδιαίτερα μαθήματα, είναι άδικο να αποκλείονται από αυτή την δυνατότητα οι άνεργοι βουλευτές μας. Όσο να’ναι περισσεύει λίγο «μαύρο χρήμα» και γι’αυτούς τους δύστυχους. Άλλωστε στα μαθήματα της ιστορίας, της γλώσσας, της πολιτικολογίας είναι αυθεντίες…Ενώ για τα μαθηματικά ούτε λόγος. Θυμηθείτε μόνο το 0+0=14 του κ. Μητσοτάκη…Και εδώ φυσικά συνιστάται μεταμφίεση και παραποίηση της φωνής.

Promotions (για βουλευτίνες)

Για τις άνεργες κυρίες της βουλής προτείνεται και η λύση των promotions. Αναλόγως προς την εμφάνισή τους οι άνεργες βουλευτίνες μας μπορούν να δουλέψουν ως promo girls σε εκθέσεις, σε super markets, σε βραδινά προγράμματα με ποτά ή τσιγάρα κλπ. Για τα τελευταία φυσικά απαιτείται άριστη εμφάνιση. Όπως και νά’ναι όμως πρόκειται για εύκολη δουλειά, χωρίς άγχος και με την ευχέρεια μη εγγραφής στους καταλόγους του ΙΚΑ.

Πλούσιος γάμος

Παλιά, αλλά πετυχημένη συνταγή. Αφορά κυρίως τους ανύπαντρους άνεργους βουλευτές, χωρίς να αποκλείονται και οι παντρεμένοι. Η σύναψη γάμου με μία/έναν γόνο πλούσιας οικογένειας αποτελεί την καλύτερη λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που έχουν περιέλθει οι άνεργοι βουλευτές μας. Απαιτεί όμως αρκετή προσπάθεια, καθώς ποιος θα εμπιστευθεί την κόρη/γιο του σε έναν άνεργο βουλευτή;

Τηλε-μαντεία

Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες μας είναι οι καθ’ύλην αρμόδιοι να προβλέπουν το μέλλον μας. Δεν χρειάζονται ούτε χαρτιά, ούτε ταρώ, ούτε τίποτα. Το έχουν έμφυτο το χάρισμα του «προφητείν». Μπορούν λοιπόν μέσω τηλεφώνου, οι άνεργοι βουλευτές μας να εξοικονομήσουν αρκετά μαύρα κι άραχνα χρήματα υποδυόμενοι τον ρόλο της Πυθίας, ή καλύτερα της Κασσάνδρας.

Προπό, Τζόκερ, Στοίχημα, Λόττο, Super 3, Extra 5 κλπ

Ιδού η ευκαιρία να νιώσουν οι άνεργοι εθνοπατέρες μας πως είναι όπως εμείς. Ας ενισχύσουν κι αυτοί τον αθλητισμό μέσω του ΟΠΑΠ κι ας αισθανθούν κι αυτοί την γοητεία του «ταμείου», ή την απογοήτευση του «κουβά». Η εικόνα βουλευτών σε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, να μελετούν τις εφημερίδες και να ενδιαφέρονται για την προϊστορία των αγώνων Λεωνιδίου-Εργοτέλη είναι άκρως συκλονιστική. Άσε που έτσι μπορούν να ενισχύσουν και τις δημόσιες σχέσεις τους και να φτιάξουν την δημόσια εικόνα τους…


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.