Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Τεχνολογία

Βασικές συμβουλές για τους πρωτάρηδες στους υπολογιστές


- Το reset και το turbo εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το ένα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το άλλο.
- Το cd-rom drive δεν είναι βάση για τους καφέδες. Μη διαμαρτύρεστε στο μαγαζί που αγοράσατε τον υπολογιστή για την τρύπα που έχει το «συρταράκι» και χωράει μόνο τα μεγάλα φλυτζάνια. Θα ωθήσετε τον πωλητή υπολογιστών να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει δοσατζής. «Και μου το’λεγε η μάνα μου να γίνω δοσατζής . . .»
- Όχι η 5 1/4 δισκέτα δεν «μπαίνει» στο 3 ½ drive. Τώρα εάν καταφέρετε και την βάλετε να είστε σίγουροι ότι.....δεν θα δουλέψει. Μη διπλώνετε τσάμπα τις παλιές δισκέτες του pc-master.
- To fax-modem δεν στέλνει fax εάν κολλήσετε το φύλλο στην οθόνη. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ξεσκονίσετε την οθόνη και να σκονίσετε το χαρτί.
- Όχι δεν μπορείτε να πάρετε ένα πληκτρολόγιο σκέτο και να το συνδέσετε στην τηλεόραση. Πρέπει να αγοράσετε ολόκληρο υπολογιστή.
- Το παλιό amstrad cpc 6128 που είχε ο ανιψιός σας ο φαντάρος όταν ήταν μικρός δεν αρκεί για να κάνετε και εσείς όλα αυτά τα θαυμαστά που δείχνει η τηλεόραση για το internet.
- Αν θέλετε να δείτε τσόντες, δεν χρειάζεται να γίνετε συνδρομητής στο internet, αρκεί μια βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς σας.
- Εάν γράψετε πάνω σε έναν φάκελο γράμματος μια e-mail address και το στείλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταλήξει στον παραλήπτη αλλά στα σκουπίδια του ταχυδρομείου.
- Ποτέ μην αγγίζετε τον υπολογιστή σας αφότου διαβάσετε την «λάσπη» μπορεί να τον γεμίσετε λάσπες...γιατί όποιος νύχτα περπατεί....λάσπες και σκατά πατεί ...

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.