Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Τεχνολογία

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! ! !

Το Ιdερνέτ... το Θηρίον... η ατραπός του Σατανά... Υπεύθυνο για πλείστα όσα δεινά (αποξένωση, ατομισμός, βία στα γήπεδα, υπογεννητικότητα, τρύπα του όζοντος...).

Και τώρα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΟΗΕ, μαθαίνουμε ότι το "Διαδίκτυο" χρησιμοποιείται για την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο ΟΗΕ ζητά από τις κυβερνήσεις "να λάβουν μέτρα".

Ακούσαμε ήδη στα ΜΜΕ τις συνήθεις μεγαλοφυείς ιδέες και ερμηνείες. Είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Εμείς, ως λάσπη (η), κάτι γνωρίζουμε από Ιdερνέτ. Αποκαλύπτουμε λοιπόν πώς μπορείτε να προστατέψετε εσάς, τα παιδιά σας και τους παραστρατημένους φίλους σας από τη μάστιγα των ναρκωτικών. Μάθετε να αναγνωρίζετε...

...ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

...στο πληκτρολόγιο

...στο ποντίκι

...στο CD-ROM

...στην θύρα του εκτυπωτή

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

- Παρατηρήστε τις ανάγλυφες προεξοχές στα πλήκτρα "F" και "J". Υποτίθεται ότι βοηθούν όσους γράφουν με το τυφλό σύστημα. Πόσοι όμως είναι αυτοί; Ελάχιστοι (γραμματείς και γραφιάδες). Η πραγματική εξήγηση είναι άλλη. Τα F και J είναι τα αρχικά των λέξεων "founta" και "joint". Πατώντας τα ταυτόχρονα (χρειάζεται λίγη εξάσκηση για να το πετύχετε επακριβώς) την ώρα που σερφάρετε, θα σας οδηγήσουν σε επαίσχυντο ολλανδικό site (www.linatsa.nl) που πουλά προϊόντα και παραπροϊόντα ινδικής καννάβεως.

ΠΟΝΤΙΚΙ

- Για ένα διάστημα κυκλοφορούσαν ποντίκια με πλήκτρο στη μέση. Αυτά έχουν εξαφανιστεί από την αγορά και αποτελούν πλέον cult αντικείμενα. Λίγοι όμως ξέρουν το γιατί. Πρόκειται για επιχείρηση-σκούπα που εξαπέλυσε η αμερικανική Drug Enforcement Agency και συνεργαζόμενες υπηρεσίες σε άλλες χώρες. Ολα τα συγκεκριμένα ποντίκια έπρεπε να αποσυρθούν, μετά από εξακριβωμένες καταγγελίες χρηστών ότι πατώντας την ώρα που σερφάρουν το μεσαίο πλήκτρο βγαίνει μια μίνι-σύριγγα που τρυπάει το δάχτυλο και διοχετεύει ναρκωτική ουσία!

CD-ROM

- Η γνωστή μάρκα CD-ROM "aCiD" προωθεί συσκευές που έχουν ένα επιπλέον κουμπί, με την φαινομενικά αθώα ένδειξη "prezza" (που πολλοί πιστεύουν ότι είναι το "press" γραμμένο ανορθόγραφα). Με την τεχνολογία sniff-you-sniff-me, το πάτημα αυτού του κουμπιού επιτρέπει την μετάδοση και λήψη (μέσω μόντεμ ή κάρτας δικτύου) ουσιών σε σκόνη, που "σερβίρονται" στον χρήστη σαν σε πιάτο με το άνοιγμα του CD-ROM (το οποίο σε αντίθεση με τις συνήθεις συσκευές έχει πάτο ακριβώς γι'αυτό το σκοπό). Το σύστημα υποστηρίζει και αβλαβείς ουσίες όπως π.χ. ζάχαρη άχνη (αν ξεμείνατε και θέλετε να δανειστείτε από τη συμπεθέρα σας) και μ'αυτόν τον τρόπο άλλωστε πήρε έγκριση.

ΘΥΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ

- Προσοχή: Ορισμένα μοντέλα Η/Υ έχουν ψεύτικες θύρες εκτυπωτή με την ένδειξη LSD (αντί LPT). Αυτές στην πραγματικότητα επικοινωνούν κρυφά με το μόντεμ και, όταν συνδεθείτε με συγκεκριμένο site των νησιών Κιριμπάτι (www.lsd.junk), μεταφέρουν με κωδικοποιημένο τρόπο παραισθησιογόνες χημικές ουσίες στον υπολογιστή σας και τις αποθηκεύουν στο σκληρό δίσκο. Στο άλλο site του ίδιου ομίλου, www.soft.junk, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα λεγόμενα μαλακά ναρκωτικά, τα οποία αποθηκεύονται φυσικά σε floppy δισκέτες (απαιτούνται 10 αριθμημένες δισκέτες).

ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ...

... Να είστε καχύποπτοι όταν βλέπετε υπολογιστές με περιφερειακά - συσκευές αποθήκευσης κ.λπ. που εδώ και χρόνια δεν χρησιμοποιούνται πλέον, όπως:

  • Floppy Disk Drive 5 ¼ ιντσών
  • Κίτρινο πλήκτρο reset
  • Ασπρόμαυρες οθόνες 14 ιντσών
  • Σκληροί δίσκοι των 40 MB με partition
  • Καρτέλες
  • Λυχνίες
  • Αβακας

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.