Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Τεχνολογία

User Pages: ό,τι δηλώσεις είσαι (και φαίνεσαι)

Χρήστης ή έμπορος ?

Κατηγορία Γνωρίσματα Θεραπεία-Κακία
Τσίρκο-Μεντράνο Απειρα animated gifs, πολύχρωμα γράμματα που στριφογυρνάνε, κάθε σελίδα και άλλο background. Όταν πάθεις ναυτία από την πολλή κίνηση, θα μπεις μόνος σου στον ίσιο δρόμο.
Εκανα-Πολλές-Κοπάνες-Στα-Αγγλικά Επιμένει να γράφει Αγγλικά παρόλο που κανείς δεν καταλαβαίνει τι θέλει να πει. Μόλις βρεις πως μπαίνουν τα ελληνικά θα γράφεις στη γλώσσα που ξέρεις (?) καλύτερα.
Οικογένεια-Χωραφά 'Αυτή εδώ είναι η φίλη μου Αννούλα, ο αδελφός μου ο Μητρούσης 2 χρονών, ο σκύλος μου ο Φώτης, ο περιπτεράς μας ο κυρ-Αναστάσης', και πάει λέγοντας. Βρες κάποιο χόμπυ, αλλιώς θα λαμβάνεις e-mail μόνο απο επίδοξους γαμπρούς.
Ζω-Για-Την-Ομάδα-Μου Εχει αφιερώσει τη ζωή του και τα ΜΒ του στην αγαπημένη του ομάδα. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από τη μπάλλλλλα φιλαράκο.
Νυχτερίδες-Κι-Αράχνες Κανείς δεν πατάει στις σελίδες του οι οποίες είναι αφιερωμένες σε ψηφιοποίηση ραδιοσήματος μέσω του ραδιο-τηλεσκοπίου Πάλομαρ ή κάτι τέτοιο. Συμβουλευτείτε κάποιον Τσίρκο-Μεντράνο φίλο σας ή κρατήστε τη σελίδα στον πισή σας να τη βλέπετε μόνος σας.
Κάνω-Την-Εφηβική-Μου-Επανάσταση Επειδή γράφει χυδαία και δεν έχει ασχοληθεί κανείς μαζί του, νομίζει ότι τον φοβούνται ή ότι είναι... ευχάριστος. Ας του βρεί κάποιος κοπέλα μήπως ηρεμήσει.
Μοντέρνος-Πολιτικός Συνήθως της τοπικής αυτοδιοίησης ο οποίος δίνει τη μάχη του (για μας φυσικά) μέσω του ιντερνετ. Δεν μας πείθετε live, θα μας πείσετε στο web ?
Τσίπης-Έμπορος Εχει στήσει το μαγαζάκι του στις προσωπικές σελίδες γιατί έτσι έχει εκλάβει το e-business / e-commerce. Πολλά βάζετε-πολλά παίρνετε, λίγα βάζετε-λίγα παίρνετε κύριέ μου.
Σατανιστης-Μεταλάς Μαύρο background με περιστρεφόμενες νεκροκεφαλές, φωτιές, και κανένα σχεδιάκι gothic. Σε ένα-δύο χρόνια που θα μεγαλώσεις θα σου περάσει.
Χάκερ-Οπως-Στην-Τηλεόραση Εχει βρεί μερικά cracks και cheats και διαφημίζεται πιο πολύ κι από την telestet. Οι αληθινοί χάκερς δεν διαφημίζονται. Ούτε είναι αυτοί που επειδή έτυχε να βρούν ένα κρακ του Tomb Raider γίνανε φόβος και τρόμος της NASA και του FBI.
Χωριό-Μου-Χωριουδάκι-Μου Αφιερώνει αρκετά ΜΒ στο παγκοσμίως άγνωστο χωριό του για να το κάνει γνωστό στην υφήλιο. Αν θες να βοηθήσεις το χωριό σου, πήγαινε ζήσε εκεί ή φτιάξε καμμιά πλατεία. Εμείς τι φταίμε ?
Έχω-Κόμπλεξ-Με-Τις-Άλλες-Πλατφόρμες "I hate Mac", "Kill Gates", "Unix is best" και άλλες αηδίες Δεν είναι σοβαρό, της ηλικίας είναι.
Ελεήστε-Τον-Αγνοημένο Εκλιπαρεί τον επισκέπτη να του στείλει e-mail ή να υπογράψει το guest book του. Αμα θέλεις φίλους, βγες από το σπίτι σου να γνωρίσεις κόσμο.
Πως-Βρέθηκα-Εδώ? Κάποιος τον έπεισε να κάνει συνδρομή αλλά τώρα δεν ξέρει πως να φτιάξει σελίδα. Ασχολήσου-ασχολήσου, όπως έστρωσες κοιμήσου...
Νόμιζα-Οτι-Μπορούσα-Κι-Εγώ Εκανε τα πάντα για να αποκτήσει σελίδα, ανακάλυψε ότι δεν έχει τίποτα να πει και έχει μείνει μόνιμα με το "under construction". Όλες οι σελίδες στο δίκτυο under construction είναι, ξέρεις κανέναν σοβαρό που να έχει την ίδια σελίδα για 5 χρόνια ?
Αυτή-Είναι-Η-Ζωή-Μου Νομίζει ότι πληρώνουμε τόσα λεφτά κάθε μήνα για να μπαίνουμε στη σελίδα του και να διαβάζουμε το βιογραφικό του. Μόνο τα μοντέλα τα ανακαλύπτουν τυχαία οι κυνηγοί ταλέντων...
Ω-Τι-Πρωτότυπο Αγαπημένο του αυτοκίνητο είναι η Φεράρρι και του αρέσουν οι γυναίκες όπως η Σιντυ Κρώφορντ. Αυτό το ξέραμε, δε χρειάζεται να παιδεύεσαι να φτιάχνεις σελίδες για να μας το πεις.
Ας-Τα-Πουν-Οι-Αλλοι Εχει αφιερώσει το χώρο του σε links προς άλλες σελίδες. Περιεχόμενο: μηδέν. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσύ ξέρεις links που δεν τα ξέρουμε εμείς ?
Ο-Καλύτερος Ακόμα δεν ξεκίνησε, τον τίτλο όμως τον έβαλε: "Καλώς ορίσατε στην καλυτερότατη σελίδα του δικτύου" Οταν ανακαλύψεις ότι υπάρχουν κι άλλες σελίδες στο δίκτυο εκτός από τη δική σου, θα σοβαρευτείς.
Προφήτης-Ηλίας Η νέα μόδα είναι σελίδες αφιερωμένες στο Θεό ή στα έργα κάποιου μεγαλομάρτυρα. Ωραίες εικόνες, αρχαίο κείμενο και περιεχόμενο "βοήθειά μας". Αφού η εκκλησία πιστεύει ότι το Ιντερνετ είναι το 666, βλ. σύνθημα "ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ", εσείς τι θέλετε και ανακατεύεστε τώρα ? Κανένα αφορισμό ?

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.