Βιογραφικόν Σι-Βή-ωμα
ποιος μου χαλασε τη φωτογραφια ?

Ονομα: Μάνος Ρούδας

Επώνυμο: Το ίδιο.

Ημ. Γέννησης: Περίπου το 1969 (ήμουνα μικρός και δε θυμάμαι καλά)

Τόπος Γέννησης: Στο υπερσύγχρονο μαιευτήριο "Αγιος Ηρακλής", νήσος Πιπέρι.

Εθνικότη: Ελληνική

Υπηκοότη: Ελληνική

Θρήσκευμα: Ελληνικό

Σπουδές: Ολα ξεκίνησαν όταν ήμουν 5 χρονών και έγραψα την πρώτη μου λέξη. Μετά πήγα στο δημοτικό, μετά στο γυμνάσιο όπου είδα ότι είχα ταλέντο στα κονπιούτερς και σταμάτησα στη Β' γυμνασίου. Πήρα έναν πισή 8086 και τον έμαθα πολύ καλά. Το 1992 αποφοίτησα από τις Σχολές Αμάραντου με άριστα, με ειδικότητα γκοπιούτερ.

Οικ. Κατάσταση: Αγαμος (θύτης), χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους, και χωρίς σκύλο.

Στρ. Κατάσταση: Οταν παρουσιάστηκα, Υπουργός Εθ. Αμυνας ήταν ο Μπλαστήρας, όταν απολύθηκα, ο Τζο-χατζόπουλος.

Εμπειρία: Είμαι επαγγελματίας στα κονπιούτερζ και χειρίζομαι τα ντάταζ επαγγελματικά και με μεγάλη άνεση. Φτιάχνω σόφτ-γουέαρ σε μπέηζικ που υπολογίζουν το μέσο όρο δύο αριθμών, το άθροισμά τους ως και τη διαφορά τους. Βέβαια. Επίσης ξέρω να δουλεύω τον ΕΜΕΣ-ΝΤΟΣ 3.3 και τον Γουώρντ όπου έχω φτιάξει πολλά χρήσιμα προγράμματα και απλικέσηον. Πέρυσι είχα αλλάξει και μια λάμπα στο σπίτι μου μόνος μου. Εχω δουλέψει στα Σούπερ Μάρκετ ΑΒ-Σκλαβερόπουλος σαν Ντάτας Πρόσεσηνγκ Εκουήπμεντ και σε άλλες μεγάλες εταιρείες που δεν θέλω να αναφέρω για ανόητους λόγους.

Ερευνητικές Δραστηριότητες: Πέρυσι τέτοια εποχή εξερεύνησα το πατάρι μου και ανακάλυψα ένα σωρό περίεργα πράματα. Επίσης σε ηλικία 7 χρονών είχα εξερευνήσει μια σπηλιά στο Κουκάκι αλλά βγήκε μια αρκούδα από μέσα και τρόμαξα και έφυγα.

Χόμπης: Μου αρέσει να κοιμάμαι, να κάνω βόλτες με το ποδήλατό μου, και να τρώω κορν φλέηκς με παρμεζάνα. Α, βλέπω και τηλεόραση.

Αλλα Στοιχεία: Εχω ταξιδέψει σε όλες τις χώρες της Ελλάδας. Κάνω σέρφειν στον δίχτη (έχω μάθει και φιγούρες) Ξέρω μπάσκετ (οι φίλοι με λένε Οχλοδάπατς) Κάνω φοβερές σαήτες που καμμιά φορά πετάνε κιόλας Ξέρω να μαγειρεύω πολύ ωραίες ομελέτες με σαλιγκάρια.

Επισκεφθείτε την σελίδα του Πανελληνίου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) στην οποία είμαι αντμηνιστράκτορας.