Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Ιστορία

ΚΟΣΜΙΚΑ Μέρος 2ο


ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ

Ανθοπώλης (Φωτό από την έκθεση λουλουδιών στο Λαύριο) 

Ξεκίνησε με ένα μικρό ανθοπωλείο και τώρα έχει εξαπλωθεί πανελλαδικά. Το όνομά της θα το δείτε σε όλα σχεδόν τα ανθοπωλεία της χώρας. Δυστυχώς πρόσφατα είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα με τρόλλευ και έμεινε...φυτό.


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ποδοσφαιρίστρια (Φωτό από τα αποδυτήρια)

Είναι ίσως η πιο διάσημη αθλήτρια στην Ελλάδα, μετά τις ολυμπιακές χρυσομεταλλούδες. Στο ντέρμπυ ουραγών της περασμένης Κυριακής τα επεισόδια πήραν διαστάσεις εμφυλίου πολέμου αλλά νικητής βγήκε τελικά το ποδόσφαιρο.


ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΑ - ΜΑΛΛΗ

Πλέκτρια - κοπτοραπτού (Φωτό με την υπερσύγχρονη πλεκτομηχανή της) 

Άρχισε το πλέξιμο με το έπος του 40, όπου έπλεκε κάλτσες και πουλόβερ για τους φαντάρους. Τα μάλινα που έπλεκε ήταν τόσο ζεστά που όσοι τα φόραγαν φώναζαν "Αέρα" επειδή έσκαγαν. Όταν τέλειωσε ο πόλεμος δεν σταμάτησε το πλέξιμο, αντίθετα άνοιξε βιοτεχνία πλεκτών και έγινε διάσημη.


ΜΗΤΣΟΣ ΜΠΙΣΗΣ

Έμπορος αυτοκινήτων - Ψυκτικός (Φωτό από το εργαστήριό του)

Η επιτυχία του Μήτσου-Μπίση ήρθε από νωρίς. Ήταν μόλις 71 ετών όταν η αντιπροσωπεία ιαπωνικών αυτοκινήτων που είχε επί σειρά ετών πήρε φωτιά και δεν έμεινε τίποτα όρθιο. Με τα λεφτά που εισέπραξε από την ασφάλεια όμως άνοιξε τη μεγαλύτερη έκθεση κλιματιστικών στη Δραπετσώνα.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ

Δεξιός Ψάλτης (Φωτό από έκτακτο εσπερινό)

Καταγωγή από τη μαρτυρική Μεγαλόνησο τα τελευταία χρόνια όμως έγινε κανονικός Ελλαδίτης. Έχτισε λαμπρη καρριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο της εκκλησίας και είναι τρίτος στο έθνικ τοπ τεν του Χολαργού μετά τους παπαροκάδες και τους παπασκυλάδες.


ΔΩΡΑ ΠΛΟΥΣΙΑ

Τηλεπαρουσιάστρια (Φωτό από πρόσφατη φωτογράφηση σε περιοδικό σερφ)

Ξεκίνησε από το φαντασμαγορικό σόου Μπράβο Βούλα ως χορεύτρια - μοντέλο. Έκανε σύντομα μεγάλη μεταγραφή προς τοπικό επαρχιακό κανάλι όπου παρουσιάζει γνωστό τηλεπαιχνίδι και μοιράζει εκατομμύρια ευρά κάθε βράδι.
ΞΑΝΘΗ ΣΤΑΦΙΔΑ

Αμπελουργός Κορινθίας (Φωτό από γειτονικό μποστάνι)

Η νεαρή επαρχιώτισσα έχει χτίσει την καρριέρα της στην καλλιέργεια της σταφίδας που είναι και το εθνικό προιόν της πόλης της. Φημολογείται ότι θα κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επόμενες εκλογές στο πλευρό του Δήμου Κορίνθου.


ΕΦΗ ΜΕΡΙΔΑ

Έγκριτος Δημοσιογράφος (Φωτό από την καθημερινή μάχη για την ενημέρωση)

Η Έφη είναι διακεκριμένη δημοσιογράφος του έντυπου τύπου. Ξεκίνησε την καρριέρα της γράφοντας για τα μενού άλλων επιφανών συμπολιτών μας, αργότερα πέρασε σε αποκλειστικές συνεντεύξεις δευτερανηψιών και δευτεροξαδέλφων μικροαπατεώνων για να καταλήξει τελικά να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας - παραφιλολογίας.


έχουμε και 1ο μέρος...


CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.