Τέχνες
Οικονομία
Τεχνολογία
Εκπαίδευση
Διασκέδαση
Πολιτική
Υγεία
Γεγονότα
Ανάπτυξη
Κοινωνία
Ταξίδια
Οικολογία
Ιστορία
Μόδα
Εκτύπωση

Λασποσπιτοσελίδα Ταξίδια

ΣΤΟ ΠΑΡΑ-ΤΡΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Σας παραθέτουμε, χωρίς πολλά σχόλια (γιατί θεωρούμε ότι μιλούν από μόνες τους), τις εικόνες που βρέθηκαν (σε κορνίζες διαστάσεων 4 Χ 6 ιντσών) στην μπαγκαζιέρα της μοτοσικλέτας ενός από τους αεροπειρατές της μοιραίας πτήσης που ξεκίνησε από τη Βοστώνη και κατέληξε στους Δίδυμους Πύργους.


1η Εικόνα

2η Εικόνα

Τώρα είναι πια ξεκάθαρο ότι το δεύτερο χτύπημα των τρομοκρατών, σε περίπτωση που αποτύγχανε το πρώτο, θα ήταν οι Δίδυμοι Πύργοι των Αθηνών. Δηλαδή, ο γνωστός Πύργος των Αθηνών (ύψος 103 μέτρα), Μεσογείων 2-4, Αμπελόκηποι - και το μικρό "B" κτίριο του Πύργου (ύψος πολύ μικρότερο). 

Η πρώτη εικόνα είναι, καταφανώς, επεξηγηματική της δεύτερης. Το μήνυμα προς τον πιλότο-καμικάζι είναι σαφές: Πήγαινε στην Αθήνα και πέσε πάνω στα δύο κτίρια που σου θυμίζουν τους Δίδυμους της ομώνυμης ταινίας (Σβαρτσενέγκερ και ΝτεΒίτο). 

Δυστυχώς για την ανθρωπότητα, το χτύπημα της Νέας Υόρκης επέτυχε, με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Μέσα στην ατυχία όλων, ας αισθανθούμε την μικρή παρηγοριά ότι δεν ετέθη σε εφαρμογή το Σχέδιο Βήτα και έτσι δεν χρειάστηκε να ζήσουμε στον τόπο μας μια ανάλογη καταστροφή. 

Ανεξήγητη πάντως παραμένει η σημασία της 3ης Εικόνας, η οποία επίσης βρέθηκε στην μπαγκαζιέρα της προαναφερθείσης μηχανής (αυτή όμως χωρίς κορνίζα). Εξετάζεται το ενδεχόμενο να τοποθετήθηκε από προβοκάτορα οπαδό ποδοσφαιρικής ομάδας των Αμπελοκήπων, με σκοπό να στρέψει την επαπειλούμενη καταστροφή μακριά από το γήπεδο γνωστής λεωφόρου και να κατευθύνει τον (ικανό πλην αδαή περί την γεωγραφία) πιλότο προς το Επίνειον, στο οποίο και εδρεύουν οι άσπονδοι αντίπαλοι. 


3η Εικόνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΤΕΧΝΕΣ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ!!!
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ : ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΥΓΕΙΑ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ : ΠΑΡΑΜΥΘΙ Το γουρούνι και τα τρία λυκάκια

ΤΑΞΙΔΙΑ : ΣΤΟ ΠΑΡΑ-ΤΡΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ : ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.;

CreditsAdvertising - Λασποφιλία - Γράμματα Αναγνωστών

Copyright ©Λάσπη(η) 1995-2002 Laspi(h) - All rights reserved.